Rautacisme

SOC si COMEDIE! Cine e candidatul PSD la Primaria Cluj-Napoca!

Disclaimer: Acest articol contine informatii periculos de amuzante si de socante! Daca va stiti cu probleme de inima, luati un Aspacardin bun de la Terapia! Daca nu v-ati dus la baie, mergeti musai, ca o sa faceti pe voi de ras dupa ce cititi! Daca avem cititoare gravide, rog evitati lectura, fiindca fatul ar putea dezvolta sughituri teribile de ras si sa ceara azil politic inca de dinainte de a iesi din burtica!

Incepem articolul. Este vineri dupa amiaza, final de martie, in Cluj-Napoca, orasul care are cea mai slaba filiala PSD la nivel national din istoria partidului.
In ultimii patru ani, sub augusta conducere a domnului Profesor Vasile Dancu, toti penalii si arestabilii, toti tradatorii si pupincuristii, au fost readusi in filiala. PSD Cluj a ajuns atat de penibila in anii recenti, incat, in ciuda coalitiei PSD-PNL, stabilita la Bucuresti SI de Dancu, in calitatea sa de presedinte al Consiliului National, astia de la PNL Cluj – Buda si Boc, le-au dat flit pesedeilor clujeni, nedorind sa candideze pe liste comune, asa cum minunat relata Gazeta de Cluj, si asta pentru ca PSD nu e in stare sa aduca nici 8 la suta din voturi, asa ca o participare comuna pe liste, ar fi insemnat aburcarea in Consiliul Local si cel Judetean a unor sfertodocti care, daca se va schimba calimera bunei intelegeri intre partide, se vor transforma in cei mai mari dusmani ai lor.
Rusinati de penelei, pesedeii clujeni in frunte cu Dancu s-au cocosit prin presa cum ca vor “lupta” cu Boc si Tise, ahahahahaha, in conditiile in care astia doi iau primaria si CJ-ul si beti.
Problema cea mai mare a lui Dancu si a filialei sale de luzari era ca, in ciuda declaratiilor pompoase, niema candidat pentru Primarie.
Ahahahahaha, ultimul candidat a fost Vali Cuibus, om batarn cu claia sura, ala de s-a canit cacaniu in par, de am ras doua saptamani vazandu-i afisele.
Bai, si pe cand credeam chiar si eu, ca paparicii astia nu pot sa cace una mai amuzanta decat Cuibus, mi-a venit decisiva.
Tineti-va bineeeee, baaaa, asa cievaaa nu se egzistaaaa. Baaaaa, ditamai Dancu s-a RUGAT, baaaa, de Aurelia Cristea sa candideze DIN NOU, ca nu au candidat si is in buda.
Ahahahahahahahahahaha! Si Reli Cristea, evident, a acceptat, ca doar o manca si pe ea orgoliul, traiul bun e plictisitor, de ce sa nu dea o palma la un rahat, daca tot e totul bine in viata ei!
Sigur, a acceptat sa se sacrifice cu conditia ca in toamna sa ia un post de parlamentar.
Acuma, daca tot am ras bine, sa fac o cuvenita rectificare: Aurelia Cristea nu candideaza din nou, ci pentru prima oara, caci in 2016, candidata fiind, s-a retras in urma unei campanii de presa marca Alexa, dupa ce am demonstrat cum si-a masluit CV-ul.
Stiti bine, dupa aia, a venit naivul de Tavi Buzoianu, afaceristul care a pierdut timp
si bani intr-un demers inutil.
My friends, desigur ca e treaba Aureliei Cristea daca are destui bani acasa incat sa cheltuie pentru campania asta, ca PSD Cluj e in buda din punct de vedere financiar, dar, si stiu ca veti fi socati auzind asta din tastatura mea, cred ca Reli Cristea le-a facut un mare favor acceptand candidatura, fiindca, trista situatie, e de departe cel mai cu staif candidat pesedist posibil dintre toti incompetentii si arivistii de acolo.
Tura asta, in mod paradoxal, e posibil ca Aurelia Cristea sa ii duca pe pesedisti la un 10 la suta care sa le mai spele obrazul, fiindca nu va fi vina ei pentru rezultatul final avand in vedere cat de muci e filiala.
Deci, Aurelia Cristea – candidatul PSD la primaria Cluj-Napoca. Sa nu uitati ca de la Alexa ati auzit-o, da?
PS: Oare sa candidez independent? Asa, la bâză… in 2016, am luat un 3,5 la suta pe barba mea, cred ca acum pot sa iau un 5 la suta cinstit si sa le stric pesedeilor predictia de 10 la suta… hahaha!