In vizor

Sinecuristi pana la moarte: RADP-ul primariei, condus de aceeasi echipa de acum sapte ani

Ion Pantelimon este noul director al Regiei Autonome al Domeniului Public, iar Ioan Morocazan, cel care a condus pana acum regia, este director tehnic. Zoita Olimpia Bumb este director economic, fiind adusa de la Directia Regionala Drumuri si Poduri (DRDP) de catre Pantelimon, unde acesta a fost director din 2009 pana in 2012. Interesant este ca cei trei au fost singurii concurenti pentru cele trei functii de conducere. Si mai interesant este ca RADP-ul Primariei Cluj-Napoca a fost condusa, in aceeasi formula, si in 2007-2008.

Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj a organizat concurs pentru cele trei posturi-cheie, iar candidaturile s-au depus pana in 17 iulie. Pentru fiecare post a fost un singur candidat: Ion Pantelimon pentru functia de director general, Ioan Morocazan pentru functia de director tehnic si Zoita Olimpia Bumb pentru postul de director economic.

Asa cum era de asteptat, jocurile au fost facute inca de la inceput, fiecare dintre concurenti reusind sa ocupe posturile vanate.

Pantelimon si-a adus directoarea economica de la DRDP la RADP

Regia Primariei Cluj-Napoca a fost condusa exact de aceeasi echipa si in 2007-2008. Apoi, din 2009, Ion Pantelimon a condus Directia Regionala de Drumuri si Poduri, iar Zoita Bumb a fost, si ea, directoare economica la DRDP. Morocazan a ramas la RADP, iar acum i-a facut, din nou, loc lui Pantelimon pentru functia de director general.

Morocazan si-a vandut anul acesta un apartament cu 62.000 de euro

Potrivit declaratiei de avere de anul acesta, Ioan Morocazan are in proprietate o casa in Cluj-Napoca, un apartament pe strada Detunata si alte doua apartamente in Campia Turzii. Fostul director general, actual director tehnic, si-a vandut anul acesta un apartament, pentru suma de 62.000 de euro, pe care i-a depus la banca.

Morocazan a castigat un salariu de aproape 3.800 de lei pe luna de la RADP Cluj.

In ceea ce-l priveste pe Ion Pantelimon, acesta nu si-a mai actualizat declaratia de avere din 2012. Atunci, Pantelimon detinea o casa in Dej, un Audi A4 si doua terenuri.

In 2012, Pantelimon castiga un salariu de aproape 10.000 de lei pe luna, de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri.

In ceea ce-o priveste pe noua directoare economica, Zoita Bumb, aceasta castiga de la DRDP Cluj un salariu de 5.900 de lei pe luna, potrivit ultimei declaratii de avere, depusa in 2012. Ea mai detine si o casa in Cluj-Napoca.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *