Eveniment

Sindicatul Ambulanța Cluj: ”Protest de Atenționare" a factorilor de decizie

Personalul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj participă la o acțiune de protest în curtea Serviciului de Ambulanță Cluj. Protestul vizează multiple revendicări și are menirea de a atenționa factorii de decizie în privința dificultăților cu care se confruntă în plină pandemie cadrele medicale din cadrul serviciului de ambulanță. 

Sindicatul Ambulanța Cluj a demarat un ”Protest de Atenționare” a factorilor de decizie cu privire la:

1. Creșterea timpilor de așteptare la solicitările pe 112.

2. Mult trâmbițatul ”spor de recunoștință” acordat de Statul Român angajaților din S.A.J.-Cluj care a fost în valoare de 7 lei, 23 lei, 53 lei, deci sume ,,astronomice”…impozitate cu…43%, care a dus la o stare de nemulțumire în rândul angajaților.

3. Personalul operativ care a fost angajat pe Starea de Urgență a fost reangajat după o lună – până în 13 decembrie – cu drept de prelungire.(Asistenții medicali au lucrat în calitate voluntari ajutând la recoltări). 

Membrii Sindicatului Ambulanța Cluj au organizat un „Protest de Atenționare” pentru a-și exprima nemulțumirile cu privire la multiplele probleme cu care se confruntă de la debutul pandemiei, remunerația insuficientă și sporurile reduse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *