General

Sile Pușcaș scapă din ghearele justiției clujene. Procesul cu Primăria Cluj-Napoca se mută la Suceava

Dosarul în care afaceristul Sile Pușcaș se judecă cu Primăria Cluj-Napoca pentru terenul de 1,2 ha din cartierul Zorilor a fost strămutat de la Curtea de Apel Cluj, la Curtea de Apel Suceava.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea formulată de societatea deținută de Sile Pușcaș, PSC Imobiliare SA, privind strămutarea dosarului în care dezvoltatorul imobiliar se judecă cu Primăria Cluj-Napoca pentru stabilirea valorii despăgubirilor pe care municipalitatea trebuie să i le plătească lui Pușcaș în urma exproprierii terenului din cartierul Zorilor pe care ar urma să se construiască un parc public.

”Admite cererea formulată de petenta PSC Imobiliare S.A. privind strămutarea cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 4684/117/2019 al Curţii de Apel Cluj, Secţia I civilă. Strămută judecata cauzei de la Curtea de Apel Cluj, la Curtea de Apel Suceava. Păstrează actele de procedură îndeplinite. Definitivă.”, a decis Înalta Curte de Casație și Justiție.

CITEȘTE ȘI: Umblă Boc la Justiția clujeană? De ce se tergiversează începerea apelului din cazul celor 23 de milioane de euro pe care Primăria trebuie să le plătească drept despăgubiri omului de afaceri Sile Pușcaș?

 

Sursa: Gazeta de Cluj