Rautacisme

Și nevestele milionarilor tineri din Cluj se dedau la orgii sexuale. Ultima scuză în fața soților: vacanțele de golf

Ați putea crede că doar pensionarele din AFA se ocupă cu gigoloii în acest oraș minunat de pe Someș. Ar fi însă nedrept să vă privăm și de alte perspective. Și nevestele de milionari mai tineri din oraș adoră sfântul mădular mai ales dacă nu e al soțului ci e al unui băiat cu bicepși proeminenți și abdomene cu pătrățele.  

Trebuie să stabilim ceva. În primul rând soții lor sunt bagabonți. Ei au început acum mulți ani cu „călătoriile de afaceri” vacanțele de golf cu „băieții” întotdeauna „stropite” cu șampanie și borfete siliconate, dacă se poate negrese sau asiatice.  

Pentru că nu sunt proaste, fetele s-au prins că pot să facă și ele la fel, soții bucurându-se când scapă de ele. Așa că s-a creat o gașcă frumoasă de fete mai tinere, de exemplu Ioana, de exemplu Genoveva, care se duc și ele în haită la golf câteva zile departe de ochii indiscreți ai bârfitorilor din Cluj.  

Întotdeauna, dar întotdeauna, fetele reușesc să facă rost de niște „antrenori personali” care noaptea le învață cum să țină „crosa”, ba chiar și cum să o curețe: cu limba sau cu bucile. Singura diferență este că antrenamentul de noapte se desfășoară cu o crosă de tip iron, iar jocul de golf e doar la o singură gaură și cu două bile. Ba chiar câteodată, mai ales una dintre ele, nu dăm încă numele, reușește să-și bage crosa, ba chiar și bilele direct în glory hole.  

Dacă sunteți foarte, foarte cuminți s-ar putea să mă înduplec și să vă dau și câteva poze în curând. 

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *