In vizor

Sefii Transelectrica din Cluj castiga 2.000 de euro pe luna

Scris de 1,465

Sefii Sucursalei de Transport Cluj a Transelectrica nu se pot plange de salarii mici. Declaratiile lor de avere arata ca un sef de birou castiga lunar si trei salarii medii nete, iar directorii incaseaza sume de peste 8.500 de lei.  

Un sef de birou poate avea un salariu lunar la Transelectrica de 5.500 de lei, in timp ce directorul Sucursalei de Transport castiga dublu.
Claudia Anastase, directorul general al Sucursalei de Transport Cluj, castiga lunar peste 10.000 de lei salariu, la care se adauga cate 700 de lei pe luna pentru activitatea de consilier local. Anastase are, impreuna cu familia, un teren, un apartament si o casa de vacanta, precum si bijuterii in valoare de 6.500 de euro.

Directorul economic, Leontina Magdas, a avut anul trecut un salariu lunar de peste 8.500 de lei si a reusit sa-si construiasca, impreuna cu sotul o casa de 332 de metri patrati in Cluj-Napoca. Familia Magdas mai are un apartament in Cluj, cumparat in 1991, dar si o masina din 2005.

Directorul tehnic, Ciprian Bud, a castigat lunar in 2013 peste 9.500 de lei. De la UTCN a mai castigat anul trecut 3.260 de lei. Sotia lui este economist tot la Transelectrica si a avut un salariu anual de peste 36.000 de lei. Familia mai are doua apartamente si o casa, dar si sase terenuri mostenite, iar in cele doua conturi din banca stau 80.000 de lei.

Mihai Moldovan, seful Serviciului tehnic si-a deschis in 2013 mai multe conturi in banca in care a depus nu mai putin de 550.000 de lei, la care se adauga aproximativ 5.000 de lei din anul acesta. Are doua apartamente in Cluj-Napoca, iar anul trecut a avut un salariu lunar de aproximativ 4.400 de lei pe luna. Sotia lui este economist la Electrica, iar salariul ei nu a fost declarat.

Transelectrica a fost infiintata in iulie 2000 ca urmare a separarii fostei Companii Nationale de Electricitate (CONEL) in patru entitati independente: Transelectrica, Electrica, Hidroelectrica si Termoelectrica – pentru transportul si dispecerizarea, distributia si producerea energiei electrice.

Foto: stiridecluj.roULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 5 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 6 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 7 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 8 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 9 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 9 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 10 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 11 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 21 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE