In vizor

Sediul IPJ Cluj de pe Calea Turzii blochează străduțele adiacente: este plin de mașinile celor care vin zilnic la Inspectorat

Scris de 1,292

Clujenii care locuiesc pe străzile aflate în proximitatea Hotelului Gala, acolo unde a fost mutat sediul IPJ Cluj, reclamă faptul că toate străzile adiacente sunt pline de mașinile celor care vin la Inspectorat. 

Îmi puteți spune vă rog care este starea legală a străzilor Miko Imre și Ștefan Augustin Doinaș? Se parchează peste tot, asfaltul și pavajul puse de locatarii din zonă se degradează. Lipsesc iluminatul public și trotuarele.

A fost mutat în sediul Hotel Gala inspectoratul de Poliție. Nu s-a făcut nici un fel de dezbatere pe această tema. Pe timpul orelor de lucru toată strada Miko Imre este plină de mașini parcate ajungând chiar pe Calea Turzii până sus la sensul giratoriu Turzii/Bună Ziua. Care a fost considerentul mutării într-o zona rezidențială a unei instituții publice și cât va dura? 

După ani de zile în care cartierul Gheorgheni a fost sufocat de mașinile celor care veneau la sediul Biroului de Permise și Înmatriculări, acesta a fost mutat în sfârșit în Someșeni. Acum se pare că o altă zonă rezidențială a municipiului are aceeași soartă cauzată de sediul temporar al IPJ Cluj.

IPJ Cluj și-a mutat temporar sediul în 2020, deoarece sediul de pe strada Traian a intrat în renovare. Serviciile care funcționează în acest moment în Hotelul Gala sunt: Serviciul Resurse Umane, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Criminalistic, Compartimentul de Relații Publice și Compartimentul de Relații cu Publicul.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 27 mins PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 4 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 5 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 7 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 7 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 9 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 9 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 10 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 11 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 11 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE