In vizor

SECURISTOCRAȚIE: Acuzații dure la adresa unuia dintre cei mai promovați oameni din partidul lui Cioloș: “băiatul securistului de la Viena”

Vlad Voiculescu este unul dintre cei mai promovați oameni din partidul nou înființat de Dacian Cioloș. Acesta a absolvit studii economice la Viena și la doar 28 de ani devenea vicepreședine în cadrul unei divizii a Erste Bank, în Austria.

Este de menționat faptul că, pe vremea lui Ceaușescu, Austria era placa turnantă a afacerilor temutei Securități românești. De altfel, în dimineața zilei de 28 decembrie, Marin Ceaușescu a fost găsit spânzurat într-o cameră de la subsolul acelei clădiri. De atunci și până astăzi, misterul morții sale rămâne intact. Nici până azi nu s-a anchetat și nu s-a dat nici un răspuns întrebării: a fost moartea lui Marin Ceaușescu o sinucidere reală, sau el a fost ajutat să se sinucidă, pentru ca cineva să pună mâna pe unele dintre conturile statului român în străinătate?

Marin Ceaușescu, fratele mai mare cu doi ani al dictatorului Nicolae Ceaușescu, a fost, timp de 16 ani, șeful Agenției Economice a României la Viena (1973-1989). Toate tranzacțiile cu armament din România au trecut pe sub ochii săi. Cam toate conturile din străinătate dispărute în 1989 ale României erau controlate de el.

Deci, de ce trebuie să credem noi în SECURISTOCRAȚIE, că ar fi umașii celor care au devalizat România post-decembristă mai de treabă decât părinții și unchii lor? De proști?

Conform psnews.ro Magic Camp este cel mai important proiect al lui Vlad Voiculescu, pentru care este extrem de apreciat. Aceleaşi surse susţin că în Erste Bank cam nimeni nu ajunge să ocupe o asemenea funcţie până la 35 de ani, decât dacă fie este vreun geniu, fie cineva l-ar impune. Totuşi este important de menţionat că Vlad Voiculescu era într-adevăr un elev de nota 10 la şcoală.

Și fostul consilier PNL, Tănase Stamule, a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa fostului ministru al Sănătăţii pe care îl consideră ipocrit.Mai exact, el transmite că acesta se promovează ca un om nou în politică, dar de fapt ar proveni dintr-o familie de „securişti”, care l-ar fi ajutat să acceadă în carieră, dar nu exlplică exact cum, scrie EVZ.

„1. Fratele bunicului meu (Voiculescu) a fost sef la DIE la Viena si responsabilul de comert exterior dintre Romania comunista si Austria (ce mișto: exact in perioada în care se “sinucide” Marin Ceaușescu! – nota Ziar de Cluj)

2. Varul primar al tatalui meu a fost CEO al uneia dintre cele mai mari companii de farmaceutice din Romania si astazi este unul dintre cele mai influente personaje din sistemul sanitar din Romania.

3. Varul primar al tatalui meu (baiatul securistului de la Viena), este si in conducerea institutului Aspen

4. Eu studiez si lucrez la Viena fara nicio legatura cu istoricul familiei mele acolo

5. Eu iau o bursa de la Institutul Aspen fara nicio legatura cu faptul ca varul tatalui meu e in conducere acolo

6. Eu devin ministru al sanatatii fara nicio legatura cu influenta varului tatalui meu in sistem

7. Cand ma intreaba presa daca imi este unchi, le spun ca nu este si ca este doar “nepotul strabunicului meu”

8. Eu promovez campania “Oameni Noi in Politica” desi provin dintr-o familie cu grade foarte inalte in vechea securitate

9. Cum ma cheama pe mine?”, scrie Tănase Stamule pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *