Sanatate

EXCLUSIV. Sorina Pintea a fost EXTERNATĂ! Află de ce a stat ministrul SĂNĂTĂȚII, 3 zile în SPITALUL din Baia Mare

Boala nu iartă pe nimeni. Oricine ai fi și orice ai face, la medic tot ajungi măcar o dată în viață. A simțit acest lucru însuși ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

De joi până ieri, Sorina Pintea a fost internată în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu fiica ei, Simina, în vârstă de doi ani și jumătate (foto jos). Conform surselor Ziarului de Baia Mare, Simina a fost destul de bolnăvioară în ultima perioadă.

Înainte de sărbători, Simina Pintea a făcut pneumonie iar între Crăciun și Anul Nou, a avut varicelă. Medicii spun că după astfel de episoade, imunitatea oricărui organism scade, cu atât mai mult în cazul copiilor. Așa s-a făcut că Simina a răcit și a făcut amigdalită.

Miercuri, soțul Sorinei, Ovidiu Goga (foto jos), s-a prezentat cu fetița la Urgențe, la Spitalul Județean din Baia Mare, în timp ce ministrul Sănătății se afla în vizită la Spitalul de Pediatrie din Timișoara. Pentu că tratamentul nu a dat acasă rezultatele dorite, Ovidiu s-a întors a doua zi, la spital cu Simina, care a și fost internată.

Vestea internării fiicei sale a prins-o pe Sorina Pintea tocmai în ședință de guvern. Ministrul Sănătății s-a întors de urgență acasă iar nopțile de vineri și sâmbătă le-a petrecut internată cu Simina pe secția Pediatrie. Sâmbătă după-masă, au fost externate.

Cu toate că putea să-și ducă fiica la București, ministrul Sănătății a preferat să se întoarcă acasă din capitală și să-și lase copilul pe mâna doctorilor băimăreni.

Sorina Pintea a confirmat pentru Ziarul de Baia Mare faptul că a fost internată cu Simina, fără a face alte comentarii legate de diagnostic, copilul fiind bine în prezent dar a subliniat doar că,

“Avem medici foarte buni la Baia Mare, de ce să fii mers la alt spital, în București? Da, mi s-a cerut și din partea familiei acest lucru și chiar mi s-a sugerat din partea unor colegi, cărora le-am spus ce s-a întâmplat, să-mi duc fetița în capitală. Nicio clipă nu am avut vreo ezitare să rămân în spitalul din Baia Mare unde și condițiile igienico-sanitare sunt foarte bune, sunt foarte mulțumită de acest lucru”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *