Sanatate

EXCLUSIV. Sorina Pintea a fost EXTERNATĂ! Află de ce a stat ministrul SĂNĂTĂȚII, 3 zile în SPITALUL din Baia Mare

Scris de 3,843

Boala nu iartă pe nimeni. Oricine ai fi și orice ai face, la medic tot ajungi măcar o dată în viață. A simțit acest lucru însuși ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

De joi până ieri, Sorina Pintea a fost internată în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu fiica ei, Simina, în vârstă de doi ani și jumătate (foto jos). Conform surselor Ziarului de Baia Mare, Simina a fost destul de bolnăvioară în ultima perioadă.

Înainte de sărbători, Simina Pintea a făcut pneumonie iar între Crăciun și Anul Nou, a avut varicelă. Medicii spun că după astfel de episoade, imunitatea oricărui organism scade, cu atât mai mult în cazul copiilor. Așa s-a făcut că Simina a răcit și a făcut amigdalită.

Miercuri, soțul Sorinei, Ovidiu Goga (foto jos), s-a prezentat cu fetița la Urgențe, la Spitalul Județean din Baia Mare, în timp ce ministrul Sănătății se afla în vizită la Spitalul de Pediatrie din Timișoara. Pentu că tratamentul nu a dat acasă rezultatele dorite, Ovidiu s-a întors a doua zi, la spital cu Simina, care a și fost internată.

Vestea internării fiicei sale a prins-o pe Sorina Pintea tocmai în ședință de guvern. Ministrul Sănătății s-a întors de urgență acasă iar nopțile de vineri și sâmbătă le-a petrecut internată cu Simina pe secția Pediatrie. Sâmbătă după-masă, au fost externate.

Cu toate că putea să-și ducă fiica la București, ministrul Sănătății a preferat să se întoarcă acasă din capitală și să-și lase copilul pe mâna doctorilor băimăreni.

Sorina Pintea a confirmat pentru Ziarul de Baia Mare faptul că a fost internată cu Simina, fără a face alte comentarii legate de diagnostic, copilul fiind bine în prezent dar a subliniat doar că,

“Avem medici foarte buni la Baia Mare, de ce să fii mers la alt spital, în București? Da, mi s-a cerut și din partea familiei acest lucru și chiar mi s-a sugerat din partea unor colegi, cărora le-am spus ce s-a întâmplat, să-mi duc fetița în capitală. Nicio clipă nu am avut vreo ezitare să rămân în spitalul din Baia Mare unde și condițiile igienico-sanitare sunt foarte bune, sunt foarte mulțumită de acest lucru”.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 6 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 7 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 8 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 8 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 9 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 10 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 11 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 11 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 12 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 13 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 23 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției