Din oras

Se sparge inca o strada in centrul-santier al Clujului

Daca nu era de ajuns ca strada George Baritiu e sapata pe ambele sensuri de mers, iar circulatia masinilor si a tramvaielor e grav ingreunata in zona, a venit si randul strazii Cardinal Iuliu Hossu sa fie transformata in santier.

Soferii care dimineata au nevoie de zeci de minute sa treaca de intersectia de la Opera Maghiara intampina acum un nou obstacol daca aleg sa isi continue drumul pe strada Cardinal Iuliu Hossu. Strada e blocata pe un sens de circulatie de camioane si utilaje care nu contenesc sa mai sparga asfaltul.

Deja nu mai stiu ce traseu sa aleg dimineata. Toata ruta pe care circulam de obicei e sparta, semaforul din intersectie de la Operam Maghiara nu mai functioneaza, e un adevarat haos„, spune un sofer clujean.

Reprezentantii Electrica efectueaza lucrari in zona”, spun cei de la Primaria Cluj-Napoca. Reprezentantii municipalitatii nu au precizat, insa, pe cate zile o sa se intinda lucrarile care ingreuneaza circulatia automobilelor intr-un centru deja sufocat de santiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *