Din oras

Se lucrează din nou pe Calea Mănăștur. Asfaltul de pe strada proaspăt renovată a rezistat nespart mai puțin de șase luni

O echipă de muncitori intervine din nou pe Calea Mănăștur, asta după ce o altă intervenție, pe aceeași stradă a fost făcută și săptămâna trecută. În decurs de câteva zile o stradă modernizată acum patru luni a fost spartă de două ori din cauza unor defecțiuni la rețeaua de apă.

Cea mai recentă intervenție a avut loc după ce două troleibuze s-au ciocnit ieri în stația de autobuz. Cauza incidentului a fost carosabilul alunecos cauzat de o conductă de apă care s-a fisurat.

Clujenii sunt extrem de nemulțumiți de modul defectuos în care au loc lucrările de modernizare în municipiu. Aceștia susțin că luni de zile au stat în trafic din cauză că circulația pe Calea Mănăștur a fost restricționată, timp în care trebuiau să înlocuiască toate conductele, astfel încât să nu fie spartă stradă imediat după asfaltare.

„Felicitări administrației locale! Suntem mândri de voi. Vă mai dorim încă pe 4 ani. Ați ținut 500 m în renovări un an și jumătate și nu ați reușit să faceți un proiect cum trebuie, să înlocuiți ceea ce trebuie înlocuit și să rămână stradă în regulă după asfaltare. Ați aruncat toți banii pe Someșul navigabil. Nu am cuvinte unde v-as putea cataloga, RUȘINE! Sunteți buni și experți în cârpeli,” se revoltă un clujean.

Este incredibil câtă bataie de joc față de banii clujenilor poate exista în Primăria Cluj-Napoca. După ce că le-a luat o grămadă de vreme să finalizeze lucrările, nici nu le-au făcut așa cum trebuia. Oare de ce în cazul acestei străzi nu au fost corelate lucrările cu cele ale companiilor de utilități? Că doar aceasta este scuza perfectă a primarului Boc când nu vrea să modernizeze câte o stradă aflată la periferia orașului.

Citește și:

Calea Mănăștur, reloaded. După doar patru luni, strada este din nou spartă