Justitie

Scrisoarea de ”copil cuminte” a Șarpelui, înainte de PERCHEZIȚII: Mașinile nu-s ale mele, eu doar am vrut pască de Paște AHAHAHAHAHA

Ce era să uităm să vă spunem e că proxenetul Cosmin Pop aka Șarpele a scris un drept la replică după scandalul cu tovarășii lui din Poliția DEJ, dar nimeni nu l-a luat în seamA, pentru ca era atat de ridicol și de agramat scris încât nimeni nu și-a bătut capul să îi mediatizeze minciunile.

În scrisorică, Șerpișorul se dădea copil cuminte, care n-are bani de mașini scumpe și care a mers după pască la neamuri. Ei bine, dacă tot l-au săltat procurorii pentru pproxenetism și camătă, haideți să vă arătăm cum se ruga Șerpișorul să îi spele presa imaginea de BAD BOY. 

„Salut ! Deci situatia sta in felul urmator :

Iulian Barbu a venit la mine la Cluj inainte de sarbatori cu ceva timp pentru a petrece Pastele impreuna in Ardeal! Noi ne stim de multi ani si avem prieteni comuni! Cu Calin Man sunt prieten de multi ani si da are o firma de constructii care din cate stiu lucreaza pentru Kaufland Dej(nu Cluj ) si in alte locatii! Pe Domnul Valer Gavrila il stiu de la parintii mei, sunt prieteni, dar noi nu am avut mari tangente , cred ca ne-am vazut de maxim 5 ori in viata noastra! Este un om extraordinat, cu un respect deosebit! Eu il respect pentru ce face si il salut tot timpul  cu ”Sa traiti Domnul Veler”!
Nu am participat nici la un eveniment impreuna!
Eu sunt un om foarte respectuos care are caracter si dă buna ziua oricui, asta o pot confirma toate cunostintele mele!
Nu stiu de unde si pana unde ”interlop” sau cum mi-au mai spus la alte stiri ! Presa e libera sa scrie ce vrea !
Nu stiu exact data pozei, dupa cum a-ti vazut eu postez aproape zilnic, iar pe perioada starii de urgenta, mai postez poze din amintiri, cum nu putem merge sau iesii in alte locatii, poate nu e un lucru bun si poate gresesc !
Stim si noi, sigur stiti si voi si stie o tară intreaga cine sunt cei de la Ziar de Cluj, ce stiri promoveaza si ce vocabular folosesc ! 😉
Si stim cu totii cum e lumea in ziua de azi si cat e de rea !

Orice faci , oricum faci , nimic nu e bine !
Eu sunt un om curat , fara dosare sau alte probleme !
Daca postez destul de des si mai mananc sau mai beau cate ceva , asta nu inseamna ca sunt ,, cunoscut sau temut interlop “ , chestie ce se poate verifica !

Multe postari de ale mele sunt luate de pe internet sau de pe retelele de socializare , iar altele modificate in tot felul de programe !
Deci pozele cu ”bolizi de lux, chei si masini de milioande de €” , sunt de pe net!

Masinile care le conduc sunt ale unor prieteni de-ai mei care si le permit sau sunt pozate si filmate la cateva service-uri auto si ateliere de modificat masini, ce apartin altor prieteni si cunostinte , atat in tara cat si in strainatate !

(hahahaahahahahahahaahahahahahahaahahahaha)

Locul unde a fost facuta poza nu este intr-un bar sau ceva de genul cum auzisem ca s-a precizat in presa este acasa la un prieten, care e si văr apropiat cu Domnul Valer, iar mama lui ii este matusa!
Mama mea sta langa Dej intr-un sat, eu cu Iulian am fost la maica-mea sa-i ducem ceva alimente, medicamente si sa-mi iau catelul de la ea! 

Daca eram in zona am intrat si pe la prietenul meu pe acasa sa-l salut si sa iau Pască , avand de la un preot care i-a adus mamei lui!
Am stat la o discutie la el dupa care a mai venit unul doi la fel ca mine !

Intre timp stiu că aparuse si Domnul Valer din cate stiu sa vadă de ce sunt masini afara la matusa lui si sa-l certe pe prietenul meu in privinta asta, dupa care a plecat, nu stiu cand si cum ! Stiu doar de ce a intrat, mi-a spus prietenul meu pe urma! In timpul asta s-a facut poza despre care vorbim ! Deci s-a intamplat din greseala !
Nu a fost nimic organizat si nici un fel de petrecere cum sa precizat !
A fost pur si simplu o intamplare !
Stim cu totii ca e stare de urgenta, am fost vigilenti, nu suntem niste copii, nu am dat in cap nimanui si nu am omorat pe nimeni !
Efectiv sa intamplat cum v-am precizat! Dupa care eu mi-am continuat drumul catre Cluj! Totul sa intamplat inainte de ora 22 !
Deci din punctul meu de vedere nu cred ca am facut o infractiune mergand la maica-mea langa Dej si intrand pe la un prieten dupa Pască !

Si inca ceva, ce nu inteleg e cum sa ajuns sa se asocieze stirile impreuna, adica poza noastra despre care vorbim cu cealalata poza in care apare comandantul Politiei Dej , Alin Campean (care din cate stiu este un om onest, corect, care a muncit mult sa ajunga unde este acum si care isi face meseria bine) si respectiv ceilalti, Ronald Hitian ( el este facut ,, interlop “ el avand o firma de constructii iar parintii lui sunt profesori ), Alin Busi ( se zicea ca duce oameni la negru in strainatate, el avand o firma mare in Anglia cu multe lucrari si vechime si care a organizat multe evenimente caritabile in Dej , se poate verifica pe google), la fel si despre celelalte persoane din poza, s-a exagerat foarte tare ! 
Eu nu am nici cea mai mica legatura cu poza aia si nici nu ne cunoastem, eu cu domnul Comandant !
Si nu am fost niciodata la vreun eveniment impreuna! De unde si pana unde asocierea asta , efectiv nu inteleg !
Bineinteles ca cei de la tv si de la Bucuresti au preluat stirile de la Dej si Cluj banuiesc si nu se stiau exact cum a fost situatia!
Normal ca toti au contopit pozele si stirile intre ele ca sa aiba mai mare amploare !
Dar sunt total gresite ! Deci pozele sunt din date diferite si eu cu domnul Comandat nu ne cunoastem deloc! Stim cu totii ca de multe ori aparentele inseala si se trag prea repede concluzii pripite !

Sper sa se fi inteles cum a fost toata situatia ! Si sa publicati adevarul ! Macar voi ! Eu chiar sunt un om corect si cu coloana vertebrala ! 
Vreau sa tinem legatura pt orice si sa se spuna adevarul ! Scuza-mi te rog greselile!”, a scris Șerpișorul în dreptul la replică. 

Cum, mă? De unde legătura cu Alin Câmpean, șeful Poliției Dej? Acum ne lepădăm de bunul prieten? 

Cum, mă? La Valer îi spui DOMNUL? După ce vă îmbătați la chefuri sau înainte? 

Cum, mă? Nu se știe de unde tu și tovarășii tăi sunteți făcuți interlopi? Păi, ia, îți spun azi procurorii de ce și ție și lui Călin Man, lui Coco, lui Jula și celorlați colegi ai tăi de DOSAR PENAL PENTRU PROXENETISM ȘI CAMĂTĂ, mă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *