Din oras

Scoala de soferi Auto Rally a intrat in insolventa

Dupa ce Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier a suspendat, pentru 30 zile, activitatea scolii de soferi Auto Rally, administratorul acesteia anunta ca societatea a intrat in insolventa. Cristian Mathe, patronul scolii, sustine ca va face toate demersurile ca toti cursantii sa aiba cat mai putin de suferit din aceasta cauza.

Patronul scolii de soferi arata ca SC Auto Rally SRL a intrat in insolventa, urmand ca in urmatoarea perioada sa se depuna planul de reorganizare pentru a continua activitatea scolii de soferi si a transportului rutier.

„Aceasta situatie a survenit ca urmare a faptului ca au existat anumite persoane rau intentionate sau din neglijenta, care au contribuit decisiv la aceasta situatie. Din pacate, intre timp, din cauza neglijentei unui angajat al societatii, in data de 13.07.2015, a fost suspendata activitatea scolii de soferi de catre institutiile statului, abilitate in acest domeniu al transporturilor, pentru o perioada de 30 zile, lucru care aduce mari prejudicii societatii in viitor si cu atat mai mult si planului de reorganizare. Am incercat sub toate formele legale impiedicarea suspendarii societatii pentru o perioada de 30 zile, dar din pacate acest lucru nu l-am reusit, motiv pentru care se intampla toate acestea”, a transmis administratorul societatii.

„Prin intermediul dumneavoastra doresc sa le aduc la cunostinta tuturor cursantilor scolii de soferi, faptul ca voi face toate demersurile ca acestia sa aiba cat mai putin de suferit din aceste cauze.

In perioada urmatoare vom elibera dosarele celor care au efectuat deja in totalitate orele de pregatire atat teoretica cat si practica in vederea sustinerii de catre acestia a examenului cu Serviciul Examinari, iar intre timp vom incerca sa eliberam si documentele celor care s-au inscris dar nu au finalizat scoala de soferi”, adauga Cristian Mathe.

Situatia data este una neplacuta pentru cursanti, deoarece acestia sunt nevoiti sa se transfere la o alta scoala de soferi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *