Din oras

Farmec, primul sponsor care se alatura echipei de baschet feminin U Cluj. Liviu Alexa: “Ma bucur ca am spart gheata! Mircea Turdean, multumim!”

Liviu Alexa, proaspat numit director executiv al echipei de baschet feminin U Cluj, se misca repede. In nici 24 de ore de la anunt, Alexa a reusit sa negocieze primul pachet de sponsorizare, si nu cu orice brand, ci cu brandul-simbol al Clujului, Farmec, cel mai faimos producator de cosmetice din Romania.

“In aceasta dimineata am avut o intalnire fructuoasa cu domnul Mircea Turdean, directorul general al Farmec. I-am explicat transparent situatia, precum si planul pe care vreau sa il urmez pentru reabilitarea echipei, iar dumnealui a fost mai mult decat deschis in discutia purtata, acceptand pe loc sa ne sprijine financiar cu o suma de bani importanta. Cand spun importanta, nu inseamna zeci sau sute de mii de euro, ci inseamna ca va fi platita constant in urmatorul an. De constanta financiara avem noi nevoie la club, nu de povesti cu pesti si vise fantasmagorice. Sunt tare bucuros de aceasta prima reusita pe care o consider simbolica, cu atat mai mult cu cat aceasta companie si-a dedicat inca de la infiintare toata energia pentru a oferi produse de calitate in semn de respect pentru femeile din Romania. A sponsoriza o echipa de baschet feminin este un gest special si il vom puncta ca atare. Ii multumesc domnului Mircea Turdean si intregii conduceri Farmec ca au riscat cu noi si ii asigur ca brandul nu va avea decat de castigat din aceasta asociere”, a declarat Liviu Alexa.

Proaspat numit la conducerea echipei de baschet, omul de afaceri Liviu Alexa si-a propus triplarea bugetului echipei, aflata intr-o situatie financiara dezastruoasa, precum si un plan de marketing care in urmatoarele luni sa-i readuca pe clujenii care iubesc Universitatea inapoi in tribune.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *