In vizor

Schimbări majore la LOTO. Loteria Română are un nou sistem loteristic, dar uită să anunțe sucursalele din țară

Compania Loteriei Române a anunțat că din această lună va avea un nou sistem loteristic, care va permite diversificarea portofoliului de produse și vânzarea în sistem online. Vestea schimbării majore din cadrul Loteriei Române nu a ajuns până la Cluj. Aici se știe doar despre implementarea unui nou sistem și despre schimbarea aspectului biletelor, lucruri ce s-au făcut deja în octombrie.

„Începând cu data de 5 octombrie am trecut pe un nou sistem loteristic, pe un sistem românesc, proiectat în România. S-a schimbat softul și aparatura din agenții care validează și comercializează biletele. Noi suntem în faza că am pornit în real această activitate și odată cu instalarea unui nou sistem există posibilitatea și se studiază la nivelul companiei cumpărarea biletele online. Până în acest moment nouă nu ni s-a comunicat nimic” povestește Ioan Oneț.

Nici angajații agențiilor loto nu au habar despre această schimbare, dar ne prezintă cu drag schimbările ce au fost făcute, în sfârșit, după 25 de ani.

„S-au schimbat biletele de participare la joc. S-au schimbat și aparatele, calculatoarele. Nu se pot cumpăra online, le completați aici. După 25 de ani doar biletele și aparatura s-a schimbat”, spune un vânzător al unei agenții LOTO din Cluj.

(Noul model de bilete)

Am încercat să luam legătură cu personalul Loteriei Române, dar nimeni nu s-a chinuit să răspundă. Nivelul de comunicarea al Loteriei Române, adică zero, s-a observat și în momentul în care am intrat în Sucursala din Cluj-Napoca, când nimeni nu știa despre noile planuri ale celor „de sus”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *