Din oras

Scene ca în filme în toaleta mall-ului Platinia. Un presupus psihopat a violat timp de 2 ore intimitatea femeilor, cu o oglindă

Scris de 3,659

Marți după-amiază, toaleta complexului comercial Platinia a fost scena unui scenariu pus la cale de un bărbat cu imaginație bolnavă. Timp de două ore, acesta s-a ascuns într-o toaletă din baia femeilor și ieșea doar când o femeie intra într-o toaletă vecină. În acel moment, introducea, pe sub ușă, o lupă cu oglindă ca să vadă înăuntru. 

Clujenii care au avut drum la Mega Image marți, după ora 18:00, au putut fi martori la niște scene desprinse parcă din filme. O tânără a pus pe jar angajații magazinului, clienții și paza, reclamând faptul că a surprins un bărbat în baia femeilor. Potrivit tinerei, bărbatul o spiona pe sub spațiul gol al ușii cabinei. Clujeanca a tras o sperietură zdravănă și l-a chemat în ajutor pe iubitul ei care se afla în parcarea mall-ului. Acesta l-a imobilizat pe bărbat când a încercat să fugă. 

Reporterul Ziar de Cluj a surprins momentul când tânăra împreună cu câțiva angajați ai firmei de pază de la mall așteptau sosirea Poliției. Oana, clujeanca ce spune că i-a fost violată intimitatea, are un copil de doi ani și a fost indignată de faptul că timp de două ore bărbatul s-a putut desfășura în voie în toaleta femeilor și ar fi putut comite chiar și un viol deoarece angajații Platinia nu au sesizat că se petrece ceva neobișnuit.

Firul evenimentelor arată în felul următor: Oana a intrat la toaletă în jurul orei 18:00 și a văzut din întâmplare o oglindă sub spațiul gol de la ușă. A chemat femeia de serviciu care se afla în zonă și amândouă au bătut în ușa toaletei vecine. Spre surprinderea lor, a răspuns o voce de bărbat. Femeia de serviciu și-a amintit atunci că a văzut un bărbat în jurul orei 16:00 intrând în baia femeilor, dar a crezut că acesta are un copil acolo și că a mers după el. Insistențele celor două femei nu l-au determinat pe bărbat să iasă afară.

Abia când Oana l-a anunțat că va chema paza, urmăritorul a ieșit și a vrut să fugă. Între timp, clujeanca speriată nu chemase doar paza magazinului Mega Image, ci și pe iubitul ei care o aștepta în parcare. Bărbatul a reușit să îl imobilizeze și să îl oprească pe suspect, care ar fi vrut să dea bir cu fugiții. Paza magazinului Mega Image nu s-a remarcat în tot acest „film” decât prin faptul că a chemat firma de securitate a mallului.

„Era un bărbat în toaleta femeilor și se uita de jos din cabină cu ceva lupă cu oglindă. A venit o doamnă la mine să chem intervenția. Și am chemat. A fost reținută persoana”, ne-a relatat un angajat de pază al Mega Image. 

mega image

Aproximativ 20 de minute, partenerul Oanei împreună cu angajații firmei de pază de la Platinia au așteptat sosirea echipajului de Poliție, ținându-l sub supraveghere pe presupusul psihopat. Oana s-a ținut la distanță de bărbatul respectiv, cu frica încă în oase. Ne-a povestit între timp în detaliu ce i s-a părut suspect la bărbatul cu pricina.

„Are și verighetă, ”nebunu”.  Acuma zice că a greșit baia și când a auzit că le-am spus la femei să meargă după intervenție, a ieșit. L-a reținut prietenul meu și a venit intervenția până la urmă, care a chemat Poliția. M-am speriat de am crezut că mor. Vă dați seama pe câte femei a văzut în două ore? Care nu și-au dat seama ce face? Avea lupă ca de dentist și o băga pe dedesubt. Poate nu toată lumea se uită în jos. Eu m-am uitat și zic «Cine bagă oglindă pe sub?». Și-a tras-o, am ieșit. Nu știa că îl văd. Cine știe câte femei a terorizat? El face pe nevinovatul. Dar se uita cu o lupă pe sub spațiul gol cum fac femeile pișu. Femeia de serviciu l-a văzut de vreo două ore că a intrat acolo. Nu și-a dat seama, nu a chemat paza că a crezut prima dată că a intrat după un copil. Copilul a ieșit de mult și el tot acolo era”, a declarat clujeanca.

După sosirea echipajului de Poliție, bărbatul a continuat să se disculpe și să spună și în fața oamenilor legii că nu a făcut nimic. Se pare că a aruncat lupa cu care ar fi intrat în baia femeilor deoarece polițiștii nu au găsit acest obiect asupra lui. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj ne-au spus că este vorba despre un bărbat de 35 de ani, cu domiciliul în Cluj-Napoca, asupra căruia nu a fost găsit nici un obiect incriminator.

”La data de 27 iunie, în jurul orei 18:00, o femeie a sesizat faptul că în toaleta femeilor dintr-un centru comercial din Cluj-Napoca se află un bărbat cu un comportament deviant. Poliția s-a deplasat la fața locului și au stabilit identitatea celui în cauză fiind vorba despre un bărbat de 35 de ani din Cluj-Napoca. Față de acesta s-a dispus măsura sancțiunii contravenționale la legea 61/91. Nu a fost găsit asupra lui obiectul și nici în perimetrul unde a zis domnișoara că era”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj ne-au mai informat că persoana în cauză nu și-a recunoscut fapta. Bărbatul a spus că a avut nevoie urgentă la baie și a intrat în toaleta femeilor.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 18 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 20 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 22 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 23 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 24 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE