Uncategorized

SCANDALOS: Peste 120 de elevi DEPISTATI de politisti in SCOLILE clujene!

Politistii clujeni au efectuat mai multe controale joi, pentru prevenirea infractiunilor in scolile si liceele din judet. Cu ocazia controalelor, ce au vizat 68 de unitati de invatamant, au fost depistati 128 de elevi care erau prezenti la ore.

Controalele au fost efectuate in intervalul orar 9- 12, cand orice elev care se respecta ar trebui sa fie in baruri sau la mall-uri. Cu toate acestea, politistii clujeni au avut surpriza sa descopere unitati de invatamant ce desfasurau ore de curs conform programei pentru cei trei-patru elevi veniti la scoala!

Din echipa de control a facut parte si un psiholog, care a explicat cazurile de elevi prezenti la cursuri printr tendinta spre teribilism pe care o au unii adolescenti in aceasta perioada a vietii. El considera ca in majoritatea cazurilor aceasta deviatie comportamentala se vindeca odata cu implinirea varstei de 18 ani si intrarea la facultate, numarul celor care frecventeaza cursurile si dupa aceasta varsta fiind nesemnificativ.

Celor 128 de elevi depistati cu ocazia controalelor de joi nu li s-au aplicat sanctiuni contraventionale, dar au primit vouchere de cumparaturi la mall intr-o incercare disperata de indreptare a comportamentului si integrare in colectivitate.

FOTO: rtv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *