Justitie

SCANDAL la Câmpia Turzii. Iubita unui candidat la Consiliul Local s-a prezentat la POLIȚIE pentru a reclama că este bătută și amenințată cu moartea

Scris de 422

Un candidat la Consiliul Local din municipiul Câmpia Turzii s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție prin care i se interzice să se apropie de iubita sa. Potrivit surselor ziar de Cluj, Flaviu Virgil Voinescu, candidatul Partidei Romilor pe listele pentru Consiliul Local Câmpia Turzii, are probleme grave de comportament. Pe fondul geloziei acesta și-a agresat de mai multe ori concubina Alexandra D. pe care a și amenințat-o cu moartea. Tânăra în vârstă de doar 20 de ani s-a prezentat la Poliția Câmpia Turzii cu martori și poze care atestă vânătăile pe care Flaviu Voinescu i le-a provocat, cerând autorităților să emită un ordin de protecție provizoriu. 

„În ultima perioadă a fost foarte violent. Înainte să depună plângerea la poliție, individul o bătea aproape în fiecare seară și o amenința cu moartea. Are poze de la cum a învinețit-o. Are martori. E de nerecunoscut când se înfurie. Ea zice că singura cauză e gelozia”, susțin surse din cadrul anchetei. 

Pe rețelele de socializare, cei doi păreau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au un copil împreună, minor care a rămas în grija mamei pe perioada ordinului de protecție. 

Pe baza plângerii pe care tânăra a formulat-o, autoritățile au deschis un dosar penal în care îl cercetează pe politician pentru săvârșirea înfracțiunii de violență în familie, iar Judecătoria Turda a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de șase luni. 

„Admite cererea de emitere a unui ordin de protecţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, pentru victima în contradictoriu cu pârâtul. Obligă pe pârâtul Flaviu Virgil Voinescu la păstrarea unei distanţe de minim 100 de metri faţă de victima, faţă de reședința acesteia. Dispune interzicerea oricărui contact, din partea pârâtului , inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau orice alt mod, cu victima. Dispune îndredinţarea minorei, către mama acesteia, reclamanta . Obligă pe pârâtul să participle la ședințe de consiliere psihologică. Aceste măsuri au caracter provizoriu, pe o durata de 6 luni de la data pronunțării prezentei hotărâri”, se arată în soluția pe scurt.

În cazul în care nu respectă ordinul de protecție, politicianul riscă un nou dosar penal.ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 16 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 18 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 19 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 19 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 20 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 21 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 22 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 22 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 23 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 1 day Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE