Din oras

Scandal în Mănăștur! Un bărbat a fost arestat după ce și-a bătut nevasta, de față cu copilul minor

Violența conjugală rămâne o problemă serioasă pentru România, iar Cluj-Napoca nu face excepție de la regulă. Conform unui studiu oficial, peste 3000 de femei sunt bătute în România, în fiecare zi. 

O astfel de situație regretabilă a avut loc în cartierul clujean Mănăștur, pe strada Primăverii, unde un bărbat a fost reținut după ce și-a bătut fosta soție, de față cu fiul lor minor. 

„La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii de proximitate din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secției 4 Poliție – au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 41 de ani, din comuna Vultureni, județul Cluj. Conform probatoriului administrat, la data de 12 noiembrie a.c., în timp se afla pe strada Primăverii din Cluj-Napoca, cel în cauză ar fi agresat-o pe fosta soție, în prezența fiului lor minor. Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, faptă prevăzută deCodul penal”, au transmis reprezentanții IPJ. 

Conform unui alt studiu, peste 60 de milioane de femei din Europa au fost supuse violenței, cel puțin o dată, în ultimul an. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *