Rautacisme

Scafandrii militari au spus NU unei interventii pe Belis in cazul disparutului Zaharia

Criticile aparute in spatiul public la adresa prefectului,  Aurel Chereches, care a mobilizat forte supradimensionate pentru gasirea a ceea ce ar putea fi trupul fara viata a lui Adrian Zaharia, directorul APIA Cluj care a fost dat disparut sambata seara, dupa ce barca sa a fost gasita invartindu-se singura in mijlocul lacului Belis, au facut ca astazi scafandrii militari sa refuze o interventie pe lac pentru gasirea cadavrului. Potrivit surselor noastre, raspunsul a fost clar si sec: nu se justifica interventia scanfandrilor militari.

Astfel incat parintii lui Adrian Zaharia au contactat, potrivit acelorasi surse, scafandri privati.

Ipoteza sinuciderii nu se sustine. Martori oculari sustin ca Zaharia s-a suit beat in barca demarand in tromba. Interesant de investigat ar fi, daca tot suntem la acest capitol, si ce avere imobiliara ascunsa de ochii legii avea Zaharia, directorul APIA platit din bani publici care se spargea in apartamente in Cluj, haine scumpe si chefuri monstruoase.

Conform evz.r. în timp ce naviga, acesta nu a observat o altă barcă în care se aflau doi adulți și doi copii, iar pentru a evita impactul, alarmat de strigătele acestora, a virat brusc și a căzut din barcă. Martorii susțin că Adrian Zaharia s-a dus direct la fund. Din cauză că era beat, Zaharia nu a observat decât în ultima clipă faptul că barca pe care o pilota se îndrepta spre o altă ambarcațiune în care se aflau doi adulți și doi copii. În barca recuperată de pompieri au fost găsite mai multe sticle de băutură goale, telefonul mobil și o vestă de salrvare.

Puteți vizona imagini inedite cu barca aflată în derivă:

Oricat de urat suna, foarte multi angajati ai APIA sarbatoresc pe silent acest accident, de ce sa nu spunem adevarul?! Zaharia era un pilos politic care abuza de putere si alcool, amenintand in stanga si in dreapta orice angajat. Unul dintre functionarii APIA s-a dus azi dimineata la Belis sa observe cautarile si sa faca – citam –  o poza cu nesimtitul asta mort, sa o am ca amintire”.

Dupa viata, si rasplata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *