PubliNews

Săptămâna aceasta, „We Rock” la Iulius Mall Cluj: concert pe acorduri inedite, documentarul „Woodstock” și o comedie consacrată

„Load up on guns, bring your friends”, iar continuarea piesei celor de la Nirvana o poți cânta în această săptămână la Iulius Mall Cluj. Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania” „aduce”, pe scena din parc, trupe consacrate, hituri rock, pop și muzică de film. Iar dacă muzica ți-a adus aminte de pelicula ta preferată, „Woodstock”, vino în Iulius Parc weekend-ul acesta și bucură-te de serile de cinema în aer liber. Movie Nights a pregătit proiectoarele și ecranul pentru un super documentar, iar Cinema in the Park îți propune o comedie celebră, pe care nu trebuie să o ratezi!

Care trupă este mereu prezentă în playlist-ul tău: Nirvana, Guns N’ Roses, Coldpay sau Deep PurpleSing the summer continuă săptămâna aceasta cu „Classic Rocks”, iar Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”, sub bagheta dirijorului Remus Grama, te va face să fredonezi piesele consacrate ale celor mai cunoscute formații rock, joi, 1 iulie 2021, de la ora 19.30. Intrarea este gratuită și se face în limita locurilor disponibile. Îți reamintim că pentru desfășurarea în condiții optime a concertului trebuie să vii cu 30 de minute înainte pentru triajul epidemiologic. Află mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului!

„Unul dintre cele mai distractive documentare realizate vreodată și filmul reper pentru peliculele ce urmăresc firul narativ al concertelor” este recenzia făcută de Entertainment Weekly, o publicație americană specializată pe cinematografie, pentru pelicula ce va rula în Iulius Parc. Movie Nights dă play documentarului „Woodstock”, povestea celor 3 zile care au schimbat o generație, vineri, 2 iulie, de la ora 21.30. Partenerii evenimentului sunt: CEMACON, Wonderland Cluj Resort și Soft Vision.

Zilele de cinema în aer liber continuă la Cinema in the Park, unde ceea ce pare a fi un dezastru se transformă într-o călătorie uimitoare și plină de comedie pentru personajul principal al filmului ce va rula în Iulius Parc, duminică, 4 iulie. Pelicula „Chef”, în regia lui Jon Favreau, va aduce zâmbetul pe buzele tuturor, de la ora 21.30, iar dacă vrei să petreci mai mult timp cu prietenii, poți vii în Iulius Parc de la ora 16.30, unde Cvartetul Anima va întreține atmosfera.

Dacă echipa ta preferată joacă la UEFA 2020, poți să te bucuri de meci la Football Days & Nights, pe terasa Quartz. Trăiește la intensitate maximă golurile sezonului, la Iulius Mall Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *