Rautacisme

Sapa, coasa si grebla politicii clujene

Daca e sa te iei dupa imaginile postate pe retelele de socialiare, Clujul e plin de politicieni care mai de care mai gospodar. Edilul sef, Emil Boc, a intrat in istoria ilustrata a municipiului Cluj-Napoca inca din 2003, de pe vremea cand batea coasa pe strada Observatorului din cartierul Zorilor.

Exemplul i-a fost urmat patru ani mai tarziu, in plina campanie electorala, de fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, Ioan Oleleu, care a fost surprins de fotografi cu sapa in mana in lanul de cartofi.

Colegul de partid al lui Oleleu, senatorul Alexandru Cordos, nu s-a lasat mai prejos si si-a postat si el imagini in timp ce sapa cu harletul santuri pe marginea cimitirului din comuna Floresti.

Recent, dupa ce a dezvoltat masterplanul drumurilor judetene, Mircea Avram, si-a suflecat manecile de la camasa si, in pantofi de lac si pantaloni la dunga, a luat grebla in mana sa arate lumii cum se lucreaza la intretinerea drumurilor din judet. Un indemn pentru restul clasei politice clujene care inca nu a apucat sa se “pozeze” cu unealta in mana, le facem cunoscut ca au mai ramas libere doar cateva scule: tarnacopul, ciocanul, furca, toporul, foarfeca de gradina si fierastraul de mana.

Cetatenii judetului asteapta cu sufletul la gura sa vada la ce alte sporturi cu origini la tara se pricep alesii clujeni, ca la politica si administratie sunt codasi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *