Politica

Sabin Sărmaș îl „face” pe Boc cu propriile arme. „Clujul va avea în mine un primar ce nu primește orașul moștenire, ci se va bate pentru el”

Candidatul surpriză la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, are mesaje din ce în ce mai curajoase, chiar dacă i-au fost luate funcțiile și l-au exclus din PNL. Practic, când nu mai are ce pierde, Sărmaș își permite să îl atace pe Emil Boc cu propriile arme.

„Mi-a trebuit să candidez la Primăria Cluj și brusc n-am mai fost bun nici de președinte al Comisiei pentru Tehnologia Informației. Cine pierde când oamenii buni sunt înlocuiți cu supușii șefului? Am luat și medalie, da` n-a mai contat când m-am ridicat împotriva tătucului. Îți spun cine câștigă, excelență. Câștigă Clujul, pentru că va avea în mine un primar ce nu primește orașul moștenire, ci se va bate pentru el. Of, ce Dor, ce Chin, ce Jale! Îmi va lua ceva timp să îmi revin, dar trebuie să am curaj să merg mai departe. La revedere, maestre! Rămâi cu bine, excelență! Mult succes la Bruxelles!”, este mesajul transmis de Sabin Sărmaș la momentul când a eliberat fostul său birou de la Comisia pentru Tehnologia Informației.

De la momentul când și-a anunțat candidatura împotriva lui Emil Boc, Sărmaș a pierdut susținerea partidului, ba chiar a fost și exclus din partid și i-au luat și funcția de președinte al Comisiei pentru Tehnologia Informației. I-ar fi luat și funcția de deputat dacă ar fi putut, și apoi l-ar fi judecat în piața publică pentru că a îndrăznit să se ridice împotriva „tătucului”.