Rautacisme

Să nu plângeți că nu ați mai auzit nimic despre Mircea Avram. Sinecura politică moare, dar nu se predă

În cazul în care v-ați întrebat dacă nu cumva Mircea Avram a rămas fără de sinecură politică, răspunsul este nu. El a căpătat calitatea de administrator provizoriu în CA al Tetarom SA.

CITEȘTE: Mircea Avram cu familia… de Societăți Comerciale

Cel puțin așa aflăm din Hotărârea nr. 46 “privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Tetarom S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a Acţionarilor”, Art. 4, Litera d:

“Desemnarea în calitate de administrator provizoriu în Consiliul de administraţie al societății TETAROM S.A., a domnului Avram Mircea Constantin, începând cu data semnării contractului de mandat și până la finalizarea procedurii de selecție, dar nu mai mult de 4 luni;”

CITEȘTE: Ciceo, dat afară, noaptea ca hoţii. Din 17 octombrie, pila lui Tişe, sinecuristul Mircea Avram va fi noul şef al Aeroportului Cluj

Reprezentantul a fost mandatat să-l voteze pe Avram Mircea Constantin și numai pe el în funcție în momentul în care va avea loc ședința de învestire. Interesant este faptul că acest provizorat i s-a acordat chiar și de către un primar PSD, lui, un cunoscut sinecurist PD-L (PNL după unificare). Asta înseamnă că blatul PNL-PSD există și funcționează la Cluj, în ciuda lui Ludovic Orban.

CITEȘTE: Presa centrală ia atitudine cu privire la faptul că Mircea Avram și-a plătit singur publicitate, ca reprezentant al Consiliului Județean Cluj, pentru blogul său cu o audiență minimală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *