Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru Campionatul European de Atletism pe Echipe Liga I

Fii alături de sportivii români la cea mai importantă competiție atletică europeană găzduită de țara noastră: Campionatul European de Atletism pe Echipe Liga 1!

Biletele se vând deja pe site-ul https://www.bilete.ro, iar de vineri se vor comercializa și la casele de bilete ale stadionului. Cluj Arena va fi, în zilele de 19 și 20 iunie, teatrul unui spectacol de atletism cum nu s-a mai văzut în România! O competiție care reunește la Cluj-Napoca 12 dintre cele mai puternice echipe europene: Belarus, Belgia, Cehia, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Olanda, Suedia, Turcia, Norvegia și România.

În încercarea de a accede în Superliga Campionatului European pe Echipe se vor ”bate” pentru puncte echipe din componența cărora fac parte atleți medaliați la nivel mondial și european și deținători de recorduri continentale și mondiale! Sportivii români vor evolua în cadrul unui spectacol atletic excepțional și vor da totul pentru a-și menține un loc în elita continentală!

Vestea bună este că accesul spectatorilor este de acum permis și poți fi prezent pe Cluj Arena! Poți fi alături de cei mai buni atleți ai Europei în zilele de sâmbătă 19 iunie și duminică 20 iunie.

Prețul biletelor este de 15 lei pe zi, dar există și abonamente de 25 de lei pentru cele două zile de concurs.

Tichetele de acces pot fi cumpărate fie online, la link-ul https://www.bilete.ro/campionatul-european-de-atletism-pe-echipe-liga-i/ și direct la casele de bilete ale Cluj Arena, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Sâmbătă întrecerile încep la ora 17.00, iar duminică la ora 16.00.

Campionatul European de Atletism pe Echipe Liga 1 are un format unic și reprezintă un moment de originalitate într-un sport individual prin excelență. Tocmai de aceea, este cu atât mai atractivă.

Pentru două zile, sportivii obișnuiți să concureze fiecare pe cont propriu, se vor simți parte a unei echipe, luptând toți pentru același obiectiv: acela de a se clasa, împreună, pe un loc cât mai bun în clasamentul final. Echipele sunt mixte.

În cele două zile de concurs vor fi programate 20 de întreceri masculine și tot atâtea feminine.

În fiecare probă se vor acorda puncte în funcție de locul ocupat în clasament de reprezentantul sau reprezentanta fiecărei țări, iar la final se va face totalul.

Primele două clasate vor promova în Superligă, iar echipele clasate pe ultimele două poziții vor retrograda în Liga 2.

Organizarea Campionatului European pe Echipe Liga 1 este coordonată de Asociația Europeană a Federațiilor de Atletism (European Athletics), implementată de Federația Română de Atletism, sprijinită de Guvernul României, Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu: Banca Transilvania, Gerovital, Dan International și Eco Garden Construct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *