Sport

S-a terminat vacanţa şi pentru CFR Cluj. Ardelenii au făcut vizita medicală şi primul antrenament: „Obiectivul e play-off-ul”

Scris de 105

CFR Cluj s-a reunit în această dimineaţă după o vacanţă de trei săptămâni. Feroviarii au fost împărţiţi în două grupe, iar dacă jucătorii români, alături de Jakolis şi Nouvier, plus trei juniori, au făcut vizita medicală astăzi, restul grupului va merge mâine la centrul pentru sportivi de pe strada Horea.

De asemenea, tot marţi dimineaţa a fost programat şi primul antrenament, în această săptămână jucătorii urmând să fie supuşi şi la controale medicale suplimentare la inimă, introduse după moartea lui Ekeng.

Chiar dacă s-au reunit printre ultimii, clujenii sunt optimişti că îşi vor îndeplini obiectivul în acest sezon, calificarea în play-off, fiind hotărâţi să treacă şi peste penalizarea de şase puncte pe care o vor „căra” după ei tot campionatul.

„Ne-am reunit ultimii, dar ne dorim să fim primii. Vrem să ne calificăm în play-off chiar şi cu cele şase puncte care ni s-au luat, treaba noastră este să jucăm şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Legat de situaţia antrenorului, zilele astea vom şti mai multe pentru că trebuie să plecăm în cantonament fie cu domnul Conceicao, fie cu altcineva. Am văzut în presă ce s-a scris de domnul Miriuţă, dânsul mă cunoaşte de când aveam 10 ani, amândoi suntem din Baia Mare, nu l-am avut antrenor, dar am înţeles că e un tehnican foarte bun”, a declarat unul dintre cei mai iubiţi jucători de către suporteri, Cristi Bud, atacantul care şi-a exprimat şi dorinţa de a-l avea din nou lângă echipă pe Iuliu Mureşan. “Nu cred că vor fi probleme din acest punct de vedere, nu ne facem griji. Sper să treacă peste tot cât mai repede”, a mai spus Bud, conform CJSport.ro.

La vizita medicală a fost prezent şi Alex Păun, tânărul mijlocaş al clujenilor fixându-şi drept obiectiv personal cât mai multe meciuri din postura de titular.

„Va fi greu să terminăm primii, sunt problemele care sunt, poate şi din această cauză ne-am reunit târziu, avem şi cele şase puncte penalizare, dar sperăm să ne facem treaba şi să intrăm în play-off, acesta e obiectivul. Eu îmi propun să fiu sănătos şi să prind cât mai multe meciuri ca titular. Eu mi-aş dori să rămână domnul Conceicao pentru că am făcut treabă bună, am câştigat Cupa României şi este o atmosferă bună la echipă”, a spus şi Păun, internaţionalul român U21 al CFR-ului.

Clujenii se vor pregăti pe plan local până în 28 iunie, după care vor pleca într-un cantonament în Slovenia.ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 15 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 15 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 16 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 17 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 17 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 18 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 20 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 20 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 21 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 23 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE