Eveniment

S-a spânzurat în arest la domiciliu

Un tânăr aflat în arest la domiciliu a fost găsit fără suflare de către polițiștii care au venit să îl verifice. Tânărul era cercetat pentru deșinerea și distribuirea de substanțe interzise.

  • Potrivit IPJ Cluj, marți, în jurul orei 11.00, polițiștii s-au deplasat la un imobil de pe strada Clujului din municipiul Gherla pentru a verifica un bărbat în vârstă de 29 de ani, care se afla în arest la domiciliu, însă nu a răspuns nimeni la ușă, aceasta fiind asigurată.

Întrucât exista suspiciunea că bărbatul s-ar afla în interior, polițiștii au solicitat sprijinul pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla, care au reușit să le permită accesul în interior.

În locuință, polițiștii l-au găsit pe bărbat spânzurat cu o frânghie de tocul unei uși, acesta fiind declarat decedat de către echipajul medical.

„În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență, cauză decesului urmând a fi stabilită în urma autopsiei medico-legale. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Cu doar o săptămână în urmă, tânărul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care își exprima dezamăgirea față de unii dintre prietenii săi.

Acesta este de fapt și ultimul mesaj pe care l-a scris pe rețeaua de socializare.

Apropiații spun că tânărul ar fi căzut în depresie în ultima perioadă, după ce a fost cercetat într-un caz de distribuire de substanțe interzise.