Din oras

S-a deschis cea mai mare terasă din Cluj-Napoca. Cum a fost primul weekend de „Street Food Park”? (VIDEO)

Street Food Park și-a deschis porțile în acest weekend. Evenimentul se desfășoară în incinta Club Transilvania, situat pe malul Someșului, vis-a-vis de Cora. În primele zile, clujenii s-au răsfățat cu preparate delicioase și băuturi răcoritoare.

Vezi aici cum a fost în primele zile de Street Food Park:

Spațiul este înconjurat de foodtrucks, iar doritorii se pot relaxa în hamace și bean bags. Pe lângă mâncare, vizitatorii se pot delecta cu muzică live, iar copiii au un loc special amenajat unde se pot juca.

Paste, roți de brânză, pizza, sucuri naturale, cafea, șnițele sau deserturi tradiționale italiene, pofticioșii le pot încerca pe toate aici. Printre cei care sunt prezenți în incinta Street Food Park se află Tom Cooks, Schnitzel on Wheels, Mr. Cannoli, Olivo, Stradale, Arome, Marty, The Wild Chef, Treponti, Raclette Caravane și Pasta Truck.

Street Food Park este deschis până la începutul lunii august, de marți până duminică, între orele 12-22. Organizatorii s-au asigurat că sunt respectate toate măsurile de siguranță. Participanții pot intra în parc doar după ce le-a fost luată temperatura și s-au dezinfectat pe mâini. Participanților le este recomandat să păstreze o distanță de minim 2 metri unii față de ceilalți, iar la mese nu au voie mai mult de 4 persoane simultan. În plus, numărul persoanelor acceptate în incintă, este limitat.

 

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

 

sursă foto: facebook/street food park

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *