Rautacisme

S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român

Ne scrie Boc pe păginuța sa de Facebook: ”Actualmente, partea de pavaj este finalizată, a fost montat gazon rulat, au fost plantați arbuști cu balot; au mai rămas mici porțiuni de amenajat în partea dinspre Tribunal, urmând a fi îndepărtată organizarea de șantier zilele următoare. Lucrările la parcul din spatele Teatrului continuă, depind de condițiile meteo, fiind programate pentru finalizare la încheierea acestui an. După 31 decembrie începe procesul de recepție pentru lucrările din acest proiect”.

Ura și la gară! Mai precis la spectacolul cu drone ”cadoo” de la NTT Data, că și NTT Data a fost intens cadorisită de municipalitate. Dar… partea de pavaj este ”finalizată” conform imaginilor (adică fușerită, să fie, să ne putem ține dsicursurile patrihoțice):

Dar festivismul și rulourile de gazon (care țin loc de vopseaua verde cu care se dădea pe iarbă la vizitele lui Nea Ceașcă, să pară proaspătă), vor ține loc de finalizare.

„Nu te întreba ce poate face ţara pentru tine, întreabă-te ce poţi face tu pentru ţara ta.” – zicea John F. Kennedy.

Emil Boc își face Țara din vorbe și din lucrări de mântuială, pe repede-înainte.