FOTOGRAFILA

Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat

Transmite Radio Vision 24 din mult prea frumosul Favelești:

”Ultima ORĂ! Să înceapă BALUL! FUȘERAI DREAM (Pamfleet!)
(pe toată perioada mandatului lui Pivariu, care vă pregătește sicriu)
Dragii mei, după cum bine v-am informat, în Parcul Poligon din comuna Florești, vor avea loc o seamă de manifestări … patologice, de iarnă, ale Primarului Pivariu, sub denumirea de ”Winter Dream”.
La aceste manifestări, sunt așteptați toți părinții cărora li se rupe că în plin parc, dedicat în primul rând copiilor, Patronul spiritual al drojderilor a luat decizia să se construiască o crâșmă! – trecutul nu iartă și nu se uită – în memoria condamnării pentru conducere sub influența alcoolului.
Aici se pot servi copiii între 5 și 10 ani, veniți la plimbare cu bunicii, cu vișinată, bitter, afinată, Campari – băuturi mai slabe, pe măsură vârstei.
Cei care au împlinit 10 ani, până la vârsta de 15 ani, pot primi V33, Săniuța, diverse romuri și băutura casei trăscău cu ierburi. Deja, la peste 15 ani, se poate orice băutură asezonată cu ierburi și prafuri.
La Winter Dream vor fi lansate cărți ale căror titluri incită lumea: ”Tom și Jerry beți de cherry”, ”Patrula cățelușilor varsă în dos” și best- sellerul de Florești „Beatul Moșului și Beata Babei”.
Pentru melomani va fi lansat LP-ul ”Nu mai merg la grădiniță/Stau în parc și mă-mbăt criță”.
La una dintre tarabe se va servi Ziua Națională a României, dar taraba va fi deschisă între DJ-ituri!
Pentru cei care iubesc mișcarea, Bogdan Nicolae Pivariu, acest Thomas Alva Edison al iernii, acest eminent cercetător, își lansează cea mai nouă descoperire, care va face înconjurul lumii, bucurând, în egală măsură copiii, dar și chirurgii: PATINOARUL CU COPACI!!! (Vedeți poza în care apare invenția lui Pivariu).
Spre bucuria părinților și bunicilor, aflați la un fif să se încălzească în dosul crâșmei, copiii își pot rupe liniștiți picioarele, mâinile sau să-și spargă capul.
Poliția Locală va asigura desfășurarea evenimentului fără… evenimente!
Inspectoratul pentru Inspecția în Construcții Cluj este la tăiatul porcilor și nu controlează invenții, mai ales dacă sunt venite pe linia BB (Buda-Boc).”