Din oras

Rubine, safire si diamante, pret de o saptamana, la Iulius Mall

O noua editie a targului de pietre pretioase si semipretioase Expomineralia se va desfasura de marti pana duminica, in perioada 6 – 11 ianuarie 2015, la Iulius Mall Cluj. Pasionatii de obiecte din minerale se vor delecta cu piese aparte si se vor bucura dediscounturi de pana la 60%.
 
Expomineralia incepe anul 2015 cu oferte de nerefuzat. In functie de preferintele lor, clientii Iulius Mall isi vor putea imbogati colectiile cu bijuterii, accesorii, decoratiuni si alte obiecte realizate cu maiestrie din minerale, care beneficiaza de promotii intre 30% si 60%. Astfel, iubitorii de frumos vor putea alege, la parterul Iulius Mall Cluj, dintr-o selectie de peste 150.000 de articole deosebite, la preturi avantajoase. Piesele sunt realizate din roci, flori de mina, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase,care provin din peste 50 de tari ale lumii.
 
Cunoscatorii vor gasi si piese rare, cum ar fi spinelul rosu, nenumarate rubine, safire si diamante. Peste 180 de tipuri de pietre, cu forme si culori diferite, au fost utilizate pentru realizarea bijuteriilor stralucitoare si rafinate. Cei pasionati vor putea afla care sunt proprietatile fiecarei pietre, ce se potriveste zodiilor si personalitatilor lor sau cum le pot influenta starea de sanatate.
 
La targ sunt prezentate si papusi Matrioska, accesorii, bratari, coliere, cercei si alte obiecte din lemn, pentru care s-au utilizat peste 30 de tipuri de esente. Impresionante sunt si decoratiunile realizate din roci de sare din Himalaya, lampi, ceasuri de masa si vaze care, pe langa efectul estetic, au si beneficii terapeutice pentru bolile de respiratie.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *