Sport

Ronnie O’Sullivan, neinteresant pentru clujeni, iar Europeanul de snooker va fi mutat la Bucureşti: “Sunt multe argumente în acest sens”

Scris de 451

Snooker Titans Trophy, evenimentul care a reunit în weekend, la Sala Polivalentă din Cluj, patru campioni mondiali, în frunte cu Ronnie O’Sullivan, a fost un eşec din punct de vedere al biletelor vândute.

Doar câteva sute de fani au fost prezenţi în fiecare zi din cele două ale turneului demonstrativ, organizatorii aşteptându-se la peste 5.000 de spectatori în total. Acest lucru va duce, cel mai probabil, la pierderea Campionatului European de către Cluj, care ar fi trebuit să se desfăşoare în luna octombrie tot la Sala Polivalentă, Bucureştiul având cele mai mari şanse să-l găzduiască.

Contactat de CJSport.ro, Adrian Thiess, cel care i-a adus în capitala Transilvaniei pe Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans, nu şi-a ascuns supărarea legată de numărul mic de fani prezenţi la Snooker Titans Trophy şi a spus că există destule argumente legate de mutarea Campionatului European.

“Dezamăgit nu sunt, sunt mâhnit de faptul că nu au venit mai mulţi spectatori, mă dezamăgesc mai mult alte lucruri decât faptul că nu au venit câţi oameni ne aşteptam pe măsura evenimentului pe care l-am oferit. O să analizăm nişte lucruri, o să tragem concluzii şi o să le anunţăm la momentul potrivit. Evident că se ia în calcul şi mutarea Campionatului European de la Cluj, sunt multe argumente în acest sens şi sunt legate de potenţialul pe care acest sport îl are în Cluj sau care e limitat la un număr mic de oameni, ce nu justifică din punct de vedere economic un eveniment de o asemenea anvergură. Preţurile la bilete nu au avut de ce să îi sperie pe oameni, ele au fost extrem de adaptate realităţii. Noi nu suntem o societate de caritate, funcţionăm pe principii capitaliste cel puţin până la momentul acoperirii cheltuielilor, ceea ce nu se pune problema în cazul de faţă”, a declarat Adrian Thiess.

În patrulaterul de la Cluj, actualul campion mondial, Mark Selby, l-a învins pe Ronnie O’Sullivan în finala de duminică, disputată în faţa a aproximativ 700 de spectatori. Cel mai ieftin bilet pe zi a costat 97 de lei, în ultima săptămână organizatorii oferind, insa, si pachete cu reducere pentru fiecare categorie în parte.ULTIMA ORĂ

 • Acum 17 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 19 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 21 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 23 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 23 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 23 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE