Sport

România – Spania, 1-4 în Cupa Davis. Ungur a pierdut ultimul meci al zilei: „Nu e o ruşine să pierdem, suntem mulţumiţi de joc”

Echipa României de Cupa Davis a pierdut confruntarea cu Spania, din turul II al Grupei 1 din zona Euro-Africană, scor final 1-4.

În ultimul meci al zilei de duminică la Cluj, Adrian Ungur a fost învins de Pablo Carreno, 3-6, 6-7 (5), ibericii reuşind calificarea în barajul pentru Grupa Mondială. Căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, a privit partea plină a eşecului cu Spania şi s-a arătat mulţumit de evoluţia celor patru jucători.

„Băieţii au dat tot ce au avut mai bun, au fost două meciuri de cinci seturi, unul în favoarea noastră, altul împotriva noastră. Ne-am bătut cu ei de la egal la egal, nu e o ruşine să pierdem, sunt foarte fericit şi mulţumit de băieţi, de echipa din jurul nostru. A fost o atmosferă foarte frumoasă, mulţumim spectatorilor şi oraşului Cluj, a fost o reuşită, dar avem şi un gust amar, pentru că la toţi ne place să câştigăm. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, totuşi, pentru că am pierdut împotriva Spaniei”, a spus Pavel, potrivit CJSport.ro.

La duelul contra ibericilor, „dublul” Tecău-Mergea a adus singurul punct al României după un meci de cinci seturi câştigat în faţa perechii campioane de la Roland Garros, Feliciano Lopez-Marc Lopez.

„Să joci în deplasare nu e uşor, mai ales că nu e suprafaţa pe care ţi-ai alege-o în mod normal, dar victoria e tot ce contează. Copil era obosit după cele cinci seturi cu Feliciano de vineri şi oricum cred că îi era greu să joace cu Bautista astăzi”, Conchita Martinez, căpitan nejucător Spania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *