Rautacisme

România liberală în care #NUSEPOATE: În Cojocna, „datorită schimbărilor climatice recente starea drumurilor nu permite intervenția utilajelor pentru pietruire”

Schimbările climatice au devenit o realitate în comuna Cojocna, unde Primăria nu mai poate interveni, din cauza naturii dezlănțuite.

„Datorită schimbărilor climatice recente starea drumurilor nu permite intervenția utilajelor pentru pietruire. Vom relua lucrările de îndată ce tehnic este posibil”, a postat Primăria comunei Cojocna, în 18 februarie, pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și imagini sugestive privind furia naturii:

Primarul ales al comunei Cojocna este Sorin Ranga, candidat al PNL în 2020 cu sloganul: „ROMÂNIA în care #SEPOATE”.

„Alegeri facem în fiecare zi! Optăm și apoi ne asumăm consecințele. Mai e puțin și vom fi chemați să alegem individual, însă opțiunea noastră trebuie să ducă la binele tuturor. Responsabilitatea e mare și de aceea variantele trebuie să fie foarte bine puse în balanță.

Scrutinul electoral nu este un joc. Cei 4 ani de mandat trebuie să fie valorificați din următoarea zi de după alegeri. Sunt pregătit pentru acest lucru și vom începe de îndată reconstrucția comunei.

Susținerea dumneavoastră e esențială… Vă invit să o afirmați cu hotărâre!

ÎMPREUNĂ SUNTEM COJOCNA!”, a scris Sorin Ranga, pe pagina sa de Facebook, înainte de alegeri.

După scrutinul electoral, se pare că schimbările climatice au început să zădărnicească bunele intenții ale edilului care nu trebuie însă să își facă prea mari probleme pentru viitorul comunei. Municipiul Cluj-Napoca, de pildă, de asemenea cu primar liberal, a început deja să ia măsuri contra schimbărilor climatice: a interzis centralele termice de apartament în noile blocuri de locuințe, promovează mobilitatea velo, pietonală și electrică ș.a.m.d. După ce Clujul va salva planeta, și Cojocna va beneficia și va avea drumuri ca la carte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *