Din oras

Retrocedarile scot Loteria Romana din centrul Clujului

Dupa localuri si librarii-simbol ale orasului, clujenii proprietari de cladiri in centru au “invins” chiar si Loteria Romana. Cele doua spatii din Piata Unirii in care clujenii au jucat la loto timp de zeci de ani s-au inchis la distanta de cateva saptamani.

Clujenii care jucau la loterie in fiecare joi si duminica in centru au pierdut doua dintre cele mai importante puncte de vanzare din oras. La cel de la numarul 14, situat pe faimoasa strada a Bisnitarilor s-a pastrat inscriptia Loto-Prono deasupra intrarii, insa pe usa scrie acum Sala de jocuri non-stop, iar peretele din stanga este jupuit de tencuiala.

Fosta agentie de la nr. 19 arata insa si mai rau. Firma si insemnele loteriei au fost smulse din perete, iar locul pe care au stat are alta culoare, gauri si zgarieturi. Au mai ramas ceva autocolante in chenarul vitrinei pe care se vad simbolurile institutiei, iar mobilierul a fost evacuat.

Clientii fideli ai agentiei sunt anuntati pe o coala A 4 ca s-ar fi mutat pe strada Ferdinand, la numarul 4. Foaia are pe spate un anunt cu litere rosii “Report la categoria Noroc Plus”, iar textul a fost scris cu pixul.

La adresa indicata se afla o agentie loto veche si poti afla ca vanzatoarea de la nr 19 a fost mutata aici, ca sa ii atraga pe clientii care veneau regulat acolo.

Potrivit unor surse, inchiderea celor doua agentii s-a facut dupa ce cladirile in care functionau au fost retrocedate, iar noii proprietari au cerut Loteriei Romane chirii exorbitante. Paguba institutiei ar fi cu atat mai mare, cu cat dupa Revolutie a platit sume mari pentru a achizitiona respectivele spatii de la statul roman.

Departamentul PR al Loteriei Romane nu a furnizat inca informatii legate de inchiderea celor doua agentii clujene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *