PubliNews

Rescrie, duminică, istoria României!

Avem sute de motive să fim nemulțumiți. Suntem nemulțumiți de cum arată orașul în care trăim, de școala la care învață copiii noștri sau spitalul la care sperăm să ajungem cât mai rar. Nu ne place faptul că România nu este unde ar fi putut să fie – o țară mai așezată cu o calitate a vieții comparabilă cu cea din vest. Știm, în mare, și care sunt cauzele. Cel puțin în ultimii ani, știm cu certitudine ce ne-a tras înapoi. O guvernare mincinoasă a PSD care a făcut uitate promisiunile cu care a câștigat alegerile. Acum ei încearcă din nou să vândă românilor aceleași gogoși. Degeaba. De data asta nu mai pot înșela pe nimeni. Pe 26 mai restartăm România. Trebuie doar să mergem la vot pentru România la care visăm.

Luni, a doua zi după cea a votului, putem să trăim într-o nouă Românie. O Românie corectă și puternică.

Noua Românie este țara în care legea e egală pentru toți, nu e scrisă doar pentru unii. Este țara în care cei care ne conduc își doresc să schimbe lucrurile în bine pentru cei care i-au ales. Și muncesc pentru asta în fiecare zi. Pentru asta trebuie să mergi la vot.

Noua Românie este casa pe care românii nu mai vor să o părăsească pentru o viață mai bună altundeva. Este țara în care fiii, fiicele, frații, surorile și părinții noștri vor să întoarcă și să trăiască o viață bună alături de cei dragi. Pentru asta trebuie să votezi pe 26 mai.

România de după 26 mai este țara în care competența și profesionalismul sunt premiate și promovate, unde valorile sunt repere pentru toți românii. Este țara unde minciuna este sancționată prompt, iar onestitatea este promovată și impusă până în vârful statului. Și pentru asta e nevoie de votul tău.

România de după votul de duminică este o Românie respectată și influentă în marea familie europeană. Este țara reprezentată de oameni corecți și capabili la Bruxelles, care muncesc pentru a aduce mai mulți bani europeni pentru modernizare și dezvoltare.

Noua Românie este țara în care președintele muncește umăr la umăr cu guvernul pentru binele românilor, nu cum face azi PSD, doar în interesul unei găști. Este țara unde se fac lucruri, nu doar se vorbește că se fac, ca acum.

Miza votului din 26 mai este triplă. Prima, să votezi la europarlamentare pentru a trimite în Parlamentul European oameni capabili, apreciați în Europa, care deja au arătat că pot face lucruri bune pentru România. De aceea, un vot pentru PNL pentru Parlamentul European reprezintă unica opțiune. PNL are cea mai bună listă, un echilibru între experiență și suflu nou.

A doua miză este blocarea mutilării justiției din România de cei cu probleme penale prin interzicerea amnistiei și grațierii și a OUGurilor pe justiție. Pentru asta trebuie să votezi ”DA” la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis.

A treia miză este la fel de importantă precum celelalte două: resetarea haosului politic care a dominat România în ultimii doi ani și jumătate. Votând PNL și ”DA” la referendum, românii vor da un vot de blam puterii politice care a aruncat România în cea mai mare degringoladă politică și socială din ultimii 20 de ani. Votul împotriva PSD este vocea românilor care transmit puterii un mesaj clar: Stop! Așa nu se mai poate!

Vrei să eliberezi România? Vrei o altă Românie, mai corectă? Pentru asta e nevoie doar de un singur lucru: votul tău! Pe 26 mai. Fii parte dintr-o istorie pe care tu o decizi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *