In vizor

Replica incredibilă a lui Boc când un activist USR i-a bătut obrazul pentru pliantele false anti USR din campania electorală – VIDEO

Primarul Emil Boc a avut un dialog incredibil cu un activist USR care i-a bătut obrazul pentru pliantele cu mesaje false, pe care le-au distribuit în oraș, tinerii liberali în campania electorală. Pe acei fluturași erau publicate niște informații pro avort obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu. Aceste mesaje erau atribuite unei membre USR, deși acest lucru nu era adevărat. Emil Boc a declarat într-un dialog cu un USR-ist că acele declarații sunt reale și că ar aparține Ramonei Popescu (USR).

„Acest aspect a fost lămurit de către partid. Au greșit colegii noștri, dar declarațiile sunt reale. Haideți să ne întrebăm dacă politica împotriva avortului și politica împotriva proprietății sunt corecte. Haideți să ne întrebăm. Acestea sunt declarațiile USR-ului. Băieți, vă respectăm”, i-a spus Boc, activistului.

În video respectiv poate fi urmărit întregul dialog dintre Boc și activistul USR. Filmulețul a fost postat pe Facebook, alături de următorul mesaj:

Să nu uităm, că Boc e bun și PNL e bun, numa’ Dragnea și PSD e nașpa!

NOI NU SUNTEM CA EI!

În timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, PNL a conceput și distribuit în Cluj fluturași mincinoși, folosind ilegal însemnele Alianței 2020 USR PLUS. Pentru aceasta, Biroul Electoral Central a sancționat PNL, fără ca liderii acestui partid învechit să arate însă vreo urmă de regret. Tot în timpul campaniei, le-am cerut explicații liderilor PNL Cluj pentru această practică demnă de regimul de la Kremlin. „Răspunsul” acestora îl puteți urmări în filmare.

Nu am folosit acest material în campanie, chiar dacă ne-ar fi adus, cu siguranță, multe voturi în plus. Nu am făcut-o, pentru că noi vrem o politică altfel, una bazată pe principii, una care lucrează pentru cetățeni, nu pentru voturi obținute prin minciună, corupere și șantaj.

USR e altfel.

Acest video a fost filmat vineri 24 mai 2019, în ultima zi de campanie.

Am un mesaj personal pentru domnul primar al orașului Cluj-Napoca:

„Domnule Emil Boc, dacă doriți o colaborare în interesul cetățenilor, vă rugăm să faceți curățenie în propria ogradă, în acest moment sunteți departe de a putea onora o astfel colaborare.”

În pliantele distribuite de tinerii liberali apăreau următoarele mesaje, care au fost atribuite USR-PLUS, deși au fost postate de o singură persoană pe rețelele de socializare:

”Avortul trebuie să fie mandatoriu şi obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creşterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care nici unul dintre cei doi parteneri în creşterea şi educaţia copilului nu are un loc de muncă”.

”Si mai mult decat atat, avortul trebuie sa fie mandatoriu si obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura cresterea sau hranirea corespunzatoare a copilului, pentru familiile in care nici unul dintre cei doi parteneri in cresterea si educatia copilului nu are loc de munca…”, susține Ramona Popescu

Mesajul într-adevăr aparține unei susținătoare USR-PLUS, Ramona Popescu, și a fost postat pe Facebook. Dar de aici până la atribuirea mesajului întregii formațiuni politice este drum lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *