Afacerea zilei

Regio Excavații Turda și-a dublat profitul într-un an. Aurelian Jisa face bani grei din extracția de nisip și pietriș

Antreprenorul turdean Aurelian Jisa a avut un 2020 foarte bun cu afacerea Regio Excavații Turda. În timp ce alte sectoare economice au fost grav afectate de criza COVID-19, extracția de nisip, pietriș, argilă și caolin a mers excelent, dovadă fiind datele raportate de compania din Turda. Firma și-a început activitatea în anul 2014.

Anul trecut, Regio Excavații Turda a înregistrat 4 milioane euro cifră de afaceri, dublu față de anul 2019. În urmă cu trei ani, valoarea veniturilor totale a fost de aproximativ 105 mii euro. În perioada 2015 – 2017, valoarea cifrei de afaceri a variat între 1 milion euro și 1,8 milioane euro. În primul an de activitate, compania a avut 33 mii euro cifră de afaceri. Este clar că 2020 a fost cel mai bun din punct de vedere al veniturilor totale.

Și în ceea ce privește profitabilitatea, 2020 a fost cel mai bun pentru compania lui Aurelian Jisa. Anul trecut, Regio Excavații Turda a declarat un profit net de peste 1,8 milioane euro, dublu față de anul 2019 când profitul net a depășit puțin valoarea de 992 mii euro. În urmă cu trei ani, profitul net a fost de numai 292 euro. În 2017, compania din Turda a avut un profit net de peste 887 mii euro, iar în 2016 câștigul net declarat a fost de aproape 539 mii euro. În anul 2015, Regio Excavații a avut profit net de 360 mii euro, iar în primul an de activitate câștigul net a fost de 6800 euro.

Compania a început activitatea, în anul 2014, cu 3 angajați și a ajuns la 20 de salariați anul trecut.

Trei firme sunt conectate direct de Regio Excavații:

  • Basarabia Import Export Turda (obiect de activitate extracția nisipului și pietrișului, asociați Marius Jisa și Aurelian Jisa),
  • Basarabia Construct Turda (obiect de activitate lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor, asociați Marius Jisa și Aurelian Jisa)
  • Ponoras Tour Turda (obiect de activitate extracția nisipului și pietrișului, asociați Aurelian Jisa și Tudor Groza).

sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *