Rautacisme

Rectorul UMF Alexandru Irimie urinează pe transparența banului public și, împreună cu culdușii, jorjii și pilele politice, își bate joc și de presă

Cu mentalitate de UASCR-ist care nu trebuie să dea socoteală nimănui, rectorul Alexandru Irimie crede că nu trebuie să dea socoteală nici pentru felul în care sparge banii UMF. De mai bine de două luni ne chinuim să aflăm care sunt contractele de publicitate, care sunt evenimentele sponsorizate și plătite cu bani grei de UMF către terți. Fiindcă ne permite legea, fiindcă așa e corect față de cetățenii care plătesc salariul lui Irimie.

De mai bine de două luni, papagalii din UMF se chinuie în mod repetat să se pișe pe noi, trimițându-ne răspunsuri în doi peri la solicitările noastre. Asta pentru că Irimie se crede chiar și la final de mandat stăpânul unei universități, nu slujbaș simplu al ei.

raspuns umf

Ziua în care o să dispăreți din funcții, voi, ăștia care vă credeți atât de șmecheri însă sunteți doar niște bășini academice, va fi una foarte fericită pentru Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *