Eveniment

Record inedit: Poarta acelasi pulover de 54 de ani

Scris de 490

Pam Hopkins, la cei 75 de ani ai sai, a devenit o mica vedeta in orasul sau natal – Swansea, din sudul Marii Britanii – pentru ca de 54 de ani poarta acelasi pulover, aflat intr-o stare impecabila.

Increzatoare in gusturile sale, septuagenara este de parere ca nu trebuie sa cheltuiesti prea mult, atunci cand vine vorba de shopping.

Daca vom observa cu atentie fotografia, ne-am pune intrebarea cum au rezistat aceste impletituri cu ochiuri mici, delicate, ale puloverului dechis in fata, care combina armonios culorile galben, maro, alb si verde, se intreaba si metronews.

“Este inca intr-o stare impecabila, ca atunci cand mi-a fost daruit”, explica cu mandrie Pam Hopkins.

Cadoul nu vine insa de la o persoana oarecare, ci de la mama soacra, cea care i l-a oferit cu ocazia unui Craciun.

“Am fost foarte incantata cand mama mi l-a daruit. Este dragut, confortabil si calduros”, povesteste britanica.

Pam nu e singura care se ataseaza prea tare de un singur obiect vestimentar. Un scotian, tata de familie, poarta si el acelasi pulover, dar doar de 34 de ani, la 22 de ani distanta fata de recordul lui Pam. 

sursa foto: twitter.comULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 10 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 12 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 13 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 13 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 15 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 15 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 17 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 18 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE