Sport

Record inedit pentru CFR Cluj, în prima etapă din play-out. Feroviarii vor juca a cincea oară cu CSMS Iaşi în acest sezon

CFR Cluj începe lupta pentru rămânerea în Liga I în această seară, pe terenul echipei CSMS Iaşi, principala contracandidată a feroviarilor la primul loc din play-out.

Partida dintre cele două formaţii va fi a cincea din acest sezon, ardelenii şi moldovenii întâlnindu-se până acum în toate competiţiile posibile. După „dubla” din sezonul regulat, 2-1 pentru ieşeni în tur pe teren propriu şi 0-0 în returul din Gruia, CFR Cluj şi-a luat din plin revanşa în Cupa Ligii şi Cupa României, 1-0, respectiv 2-1, ambele meciuri disputate tot în Moldova. Acum, cele două echipe vor încerca să obţină primul succes din play-out, o victorie fiind mult mai importantă pentru CFR Cluj, care se poate distanţa de zona periculoasă a clasamentului, potrivit CJSport.ro.

„Toate echipele s-au întărit şi tot timpul depinde de cum evoluezi tu împotriva lor. Dacă le dăm încredere că ne pot învinge, atunci vom pierde, dar dacă vom juca bine vom fi printre cei mai buni. Nu va fi uşor în acest play-out, trebuie să rămânem concentraţi mereu, avem o echipă bună şi dacă jucăm aşa cum ştim să o facem putem sta liniştiţi”, a prefaţat Davide Petrucci lupta care se va da pentru evitarea retrogradării.

Meciul CSMS Iaşi – CFR Cluj va avea loc astăzi, de la ora 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *