Eveniment

REBUTURI DE PĂRINȚI: Un bărbat din Dej a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat sexual fiica minoră

Scris de 188

Agresiunile ar fi început în urmă cu patru ani, pe când minora avea doar 10 ani.

După patru ani în care fata a fost supusă agresiunilor sexuale ale propriului tată, aceasta a povestit unei alte persoane chinul prin care trece, cea din urmă sesizând în cele din urmă poliția, scrie dejeanul.ro.

Bărbatul a fost reținut de polițiști săptămâna trecută pentru 24 de ore. Ulterior, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej a cerut arestarea preventivă a acestuia. Conform sursei citate, bărbatul nu a negat în fața judecătorului de drepturi și libertăți civile fapta comisă, însă nici nu și-a recunoscut vinovația.

El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce judecătorii au respins cererea avocatului, care a cerut ca cel acuzat să fie judecat în libertate.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului (…) cercetat pentru infracțiunea de agresiune sexuală în formă continuată pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.07.2021 şi până la data de 05.08.2021”, se arată în soluția dată de Judecătoria Dej.

 

Avocatul bărbatului a cerut ca acesta să fie cercetat în stare de libertate sau măcar în arest la domiciliu (lângă presupusa victimă a agresiunii – deștept avocat!), însă judecătorul a respins această cerere. Apărătorii au depus apel împotriva deciziei, apel care se va judeca săptămâna aceasta la Curtea de Apel Cluj.ULTIMA ORĂ

 • Acum 28 mins In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 1 hour Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 2 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 2 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 3 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 4 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 5 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 6 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 6 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 7 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 9 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE