In vizor

Razvan Tarmure de la EuroTrend e sanatos si e la munca :)

Scris de 1,350

In urma unui articol aparut in presa locala, grupul EuroTrend a trimis urmatorul comunicat de presa.

In urma news alert-ului transmis de publicatia Ziua de Cluj pe pagina web proprie, in data de 08.08.2013, la ora 21:48, EuroTrend Grup Imobiliar transmite urmatoarele:

In ciuda celor relatate de catre redactorii Ziua de Cluj, referitor la presupusul sau deces, dl. Razvan Tarmure, Directorul General si Presedintele Consiliului de Administratie al EuroTrend Grup Imobiliar este perfect sanatos si se afla momentan intr-o calatorie de afaceri in strainatate.

Informatiile publicate de Ziua de Cluj nu au fost verificate anterior de catre jurnalistii responsabili, asa cum prevede deontologia profesionala, fapt care a creat o dezinformare grava si o confuzie majora in randul opiniei publice, colaboratorilor si partenerilor EuroTrend Grup, dezinformare datorata in exclusivitate publicatiei mai sus amintite.
Numarul coplesitor de telefoane si emailuri receptionate din partea partenerilor de afaceri, de la data publicarii news alert-ului eronat, precum si lipsa de promptitudine a cotidianului Ziua de Cluj in sensul publicarii unei erate si a unor scuze, ne obliga sa intervenim cu acest comunicat pentru dezmintirea stirii transmise.

Ne exprimam dezamagirea fata de actul jurnalistic al publicatiei Ziua de Cluj, ce a transmis un update cu informatiile corecte ulterior, doar in urma interventiei unui reprezentant al EuroTrend Grup pe langa conducerea ziarului. Totodata, pana la ora actuala, Ziua de Cluj nu si-a exprimat scuzele pentru gafa jurnalistilor responsabili.

EuroTrend Grup Imobiliar a fost fondat în 1994, iar în prezent grupul reuneşte patru firme care activează pe segmentele de piaţă: business si hospitality. Seriozitatea şi experienţa, precum şi deschiderea şi respectul faţă de client sunt factorii care au impus EuroTrend Grup Imobiliar ca unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari prezenţi pe piaţa clujeană.ULTIMA ORĂ

 • Acum 10 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 12 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 13 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 15 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 15 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 17 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 17 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 18 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 19 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE