Din oras

„Răspunsul” CTP după mârlănia semnalată luni de Ziar de Cluj: Veteranii și văduvele de RĂZBOI, luptătorii din Revoluție și urmașii eroilor din Cluj, au gratuitate la transport urban. Dar căldură în mijloacele de transport în comun şi lipsă de mitocănie la propriii angajaţi, când?

Luni, Ziar de Cluj semnala: MITOCĂNIA ANGAJAŢILOR CTP şi îi invita pe Boc şi Neag să utilizeze dimineaţa transportul în comun pe liniile „de rang doi”, să îngheţe cu alegătorii. Marţi, prin presa de chitanţier, în loc să dea un răspuns la cele semnalate, CTP aruncă o mână de fân peste propria mizerie (să o acopere): se dă gratuitate (că parcă de la Neag din buzunar se dă, nu din subvenţiile generoase ale municipalităţii, adică fix din buzunarele clujenilor batjocoriţi în mijloacele de transport în comun), veteranilor și văduvelor de război, luptătorilor din Revoluție și urmașii eroilor din Cluj. Presupunem că şi răniţilor. Adică cu această „gratuitate”, pentru câteva sute de persoane, s-au rezolvat problemele…

Domnu’ Neag, mai lepădaţi din solzi, educaţi-vă şoferii şi daţi servicii de calitate pe TOATE mijloacele de transport în comun. Lăsaţi populismele!

Ia priviţi cum la -10 grade autobuzul acesta școlar pentru copiii cu nevoi speciale este şi fără căldură, şi cu ușle blocate:

Şi mai revizuieşte staţiile CTP de pe traseele de mâna a doua:

Aşa arată stația CTP de pe str. Borhanciului 130-142, ne scrie un cititor lângă fotografia cu staţia autobuzului M13, care potrivit traseului de pe site-ul CTP coboară până în Piaţa Ştefan cel Mare, probabil cu tot cu noroiul cules pe roţi de pe strada Borhanciului.