In vizor

“DOTTORE” Bode a dat din nou în judecată Universitatea ”Babeș Bolyai” ca să obțină anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat și i-a analizat teza de doctorat

Scris de 412
 • Ministrul de Interne Lucian Bode a dat din nou în judecată Universitatea ”Babeș Bolyai” ca să obțină anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat și i-a analizat teza de doctorat, anunță jurnalista Emilia Șercan într-o postare pe Facebook de marți.
 • Procesul era de așteptat pentru că ministrul nu putea cere doar suspendarea hotărârii fără să ceară și anularea acesteia.

Emilia Șercan susține că Bode nu a dat în judecată UBB pentru a cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică a decis că teza sa e plagiată, pentru că ar presupune ca ministrul să arate în fața instanței că teza sa este una originală: ”Ceea ce este imposibil”.

”Plagiatorul dovedit Bode a dat din nou în judecată Universitatea „Babeș-Bolyai”, iar de această dată cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat ca să îi analizeze teza de doctorat. Acest al doilea proces era de așteptat pentru nu putea cere doar suspendarea hotărârii fără să ceară și anularea acesteia. Între timp, a fost înregistrat și recursul în primul dosar – pe care dr. Bode l-a pierdut – la Curtea de Apel Cluj, însă nu s-a stabilit un termen de judecată. Interesant este că plagiatorul dovedit Bode nu a dat totuși în judecată UBB pentru a cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică a decis că teza sa e plagiată, iar eu aș zice că nici nu o va face pentru că ar trebui să arate în fața instanței că teza sa este una originală, ceea ce e imposibil. De altfel, plagiatorul dovedit Bode avea opțiunea să mă dea și pe mine în judecată pentru că l-am denigrat spunând că teza lui e plagiată. Nu a facut-o și nu o va face din același motiv: cum ar putea să demonstreze în fața unei instanțe că nu a plagiat? Iar cum nu poate face asta, pateticul plagiator dovedit Bode – șeful de facto al Partidului Național Liberal – plătește niște lachei să mă atace. Oare ce gândește în sinea lui despre treaba asta tatucul României Educate?”

Dar ia să vedem schema de ”vita nostra brevis est” din cadrul UBB Cluj-Napoca:

1. UBB are un domn Director al Departamentului de Studii Internaționale și Istorie Contemporană, și anume domnul Lector Universitar Doctor Marian Claudiu Nicușor.
2. domnul Marian Claudiu Nicușor, pe lângă activitatea sa academică, este reprezentant vânzări și director comercial la firma de bricolaje Zonix SRL din Luduș, și mai e și director la editura CA Publishing.
3. Editura CA Publishing a fost cea care a publicat teza doctorală a ministrului #Bode.
4. Domnul Marian Claudiu Nicușor a preluat editura de la domnul profesor doctor la UBB, Adrian #Ivan, conducătorul de doctorat al lui Bode.
Șiii
5. Pe lângă ministrul Bode, Editura CA Publishing pare să fie preferată de un număr consistent de intelectuali ai ”beciului domnesc”, între care mogulul pușcăriaș Dan Voiculescu, generalul maior pușcpăriaș Măciucă și miliardarul pușcăriaș Mucea (cu șapte cărți).


ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Din oras
  Mașina de vot a lui Boc a fost convocată în ședință extraordinară. S-a votat, dar s-a și adoptat (și, viceversa)
 • Acum 8 hours Politica
  În următoare ședință de Consiliu Județean se prefigurează la vot scumpiri la salubritate?
 • Acum 9 hours Justitie
  SĂ APĂRĂM PLAGIATUL CU DINȚII. Ai Justiției, firește: În apărarea onoarei nereperate, Lucian Bode mai deschide un proces la București
 • Acum 9 hours Editorial
  Mult prea competentul Lucian Bode ar trebui să-și dea demisia. Dar este atâta de ratat ca om și profesie încât ”sistemul” nu poate găsi unul mai bun
 • Acum 9 hours Sanatate
  N-A PLECAT, NU S-A ASCUNS: În noul raport COVID, crește numărul de infectări și se raportează zeci de decese în doar câteva zile
 • Acum 10 hours In vizor
  Curtea de Conturi a găsit abateri financiare de peste 9 milioane lei la Primăria Cluj-Napoca. Mai pune Boc un milion de la el și-i dă la ”U” Cluj
 • Acum 11 hours Sport
  ”U” Cluj primește 10 milioane de lei, bani publici nerambursabili, de la Primărie
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum încearcă PSD și PNL să scape de cartoful fierbinte al pensiilor nesimțite, cunoscute în ”famiglie” drept ”speciale”
 • Acum 11 hours Jos palaria
  NU ARATĂ RĂU: Muzeul de Istorie a Farmaciei se pregătește de deschidere
 • Acum 12 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Headhunter-ii, târgurile de cariere şi platformele de recrutare îţi vând ceva. Astăzi este munca remote. Mâine săptămâna de patru zile. Poimâine, pensia la 45 de ani. Ai grijă ce cumperi!
 • Acum 12 hours Eveniment
  SIMULARE BAC: Elevii dau astăzi proba scrisă la Limba română
 • Acum 13 hours Politica
  Marcel Ciolacu: ”PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondaje le opinie, dar e problema dânşilor, nu e problema noastră”
 • Acum 13 hours Din oras
  CHIRII A LA ”E FAIN LA CLUJ”: Cu buda lângă aragaz, arome ca la ”mama acasă”…
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE