Din oras

Rareș Niculescu se alătură echipei NCN! Va fi realizatorul emisiunii “Fără filtru” în fiecare seară de la ora 19.00

După patru ani de stat departe de politică și tumultul vieții publice, Rareș Niculescu, fostul europarlamentar și șef de cabinet al lui Emil Boc și al lui Vasile Blaga, a acceptat să se alăture echipei NCN din postura de realizator al emisiunii “Fără filtru”, difuzată live de luni până vineri de la ora 19,00.

“Sunt sigur că această știre, fiindcă este o știre, îi va șoca pe mulți, însă nici eu, nici redactorul șef al Ziar de Cluj, Victor Lungu, nu am uitat că meseria de bază a lui Rareș Niculescu este cea de ziarist. Și încă unul foarte bun. E adevărat, Rareș a avut o carieră fulminantă în politică, a jucat la nivel foarte înalt, dar azi a ales o nouă provocare, să-și pună toată experiența și inteligența pentru o emisiune pe teme politice și de actualitate în care să aducă și alte perspective telespectatorilor noștri.

Am avut multe încercări de-a lungul anilor în relația noastră de prietenie, dar orgoliile au fost mai mici decât ideea de bază a unei prietenii – și anume că încercările o fac mai puternică. De aceea mă bucur foarte mult pentru această întărire a echipei noastre.

Înseamnă venirea lui Niculescu o fâsâire a liniei critice pe care grupul nostru de media a avut-o la adresa lui Boc? Nici vorbă, înseamnă că noi vedem totul cu maturitate, din mai multe perspective, căci despre acestea am vorbit mereu în acest business.

Pe viitor vor trăi televiziunile care vor depăși ideea de a se alinia la dreapta sau la stânga spectrului politic și vor rezista acele produse media care vor deveni tribună pentru toți” – a declarat Liviu Alexa, patronul grupului de media “Presa bună”, din care fac parte Ziar de Cluj și televiziunea NCN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *