Politica

Rareș Bogdan va minți electoratul din partea Noii Uniuni Stalinist Leniniste (PSD-PNL). OSĂ ne comunice cum ne scapă de pensiile speciale în 30 de zile și cum PNL nu face alianță cu PSD

Cică europralavramentaru Rareș Bogdan va fi repsonasbilul cu comunicarea din campania electorală pentru Primăria Capitalei. Așa i s-ar fi propus în cadrul ședinței de azi zic surse scăpate pe surse în mass media centrală.

Prin urmare europapagalul fără obraz, Rareș Bogdan (vedeți și voi declarațiile și promisiunile ”tunate și fulgerate, bătute cu pumnul în masă și explodate”, făcute de când e în poziția care este), a fost desemnat de Alianța PSD-PNL să comunice pentru candidatul comun Cătălin Cîrstoiu.

Ca să vedeți cât de consecvent în acțiuni și declarații este acest papagal, chiar ieri, Rareș Bogdan lua peste picior posibila candidatură a medicului de la Spitalul Universitar despre care spunea că nu a auzit.

„Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și să-l întreb: Ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți… nu de dinți, de genunchi.

Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii. Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am înțeles că e manager la Spitalul Universitar.

Dacă colegii din PSD vin și ne arată că e o soluție, eu nu vin și zic da sau ba. La Capitală se caută o soluție optimă, dacă soluția optimă este domnul Cîrstoiu, mergem pe Cîrstoiu”, a declarat, luni, Rareș Bogdan, în fața jurnaliștilor, întrebat ce părere are despre cel despre care se spune că va fi candidatul comun al Coaliției PSD-PNL la PMB.

Din păcate, Rareș Bogdan ne dovedește că nu la genunchi are probleme, ci la caracter – iar noi, cei din Cluj, vă putem umple debaraua cu exemple, așa cum ne-a umplut-o și el nouă.