In vizor

Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni

Scris de 1355

Uriașul scandal de corupție de la Aeroportul Otopeni amenință să-l înghită și pe europarlamentarul Rareș Bogdan, fost realizator la Realitatea TV, în prezent prim-vicepreședinte al PNL, care a adoptat o apărare surprinzătoare. Politicianul a intervenit joi seară la posturile România TV și Realitatea TV, pentru a dezminți zvonurile că unul dintre cei reținuți în acest dosar l-ar fi denunțat că ar fi cerut și el șpagă. El a insinuat că acum suportă consecințele discursului său din Parlamentul European, care ar fi deranjat instituțiile europene!

 • E agitație mare în PNL, după ce public s-a aflat că DNA ar urma să ceară ridicarea imunității lui Rareș Bogdan. Cel puțin asta susțin surse citate de România TV. Numele europarlamentarului ar apărea în dosarul DNA privind închierea spațiilor de la Aeroportul Otopeni. Rrareș Bogdan spune că nu are legătură cu acest subiect și că nu știe nimic de nicio șpagă!

Joi a apărut zvonul că Rareș Bogdan ar fi fost denunțat de Cristian Dumitru Bălan (presupusul intermediar al șpăgilor), iar fostul realizator de emisiuni, propulsat de Iohannis în 2019 direct la vârful listei de candidați PNL pentru alegerile europarlamentare, a pornit un tur al televiziunilor pentru a dezminți. În stilul binecunoscut al politicienilor, Rareș Bogdan s-a apărat de acuzații invocând conspirații misterioase și impersonale.

N-a dat nume, n-a prezentat dovezi, aruncând în aer o ceață a suspiciunilor vagi și neconturate. Există instituții „oculte“ care ar vrea ca el să tacă, pentru că ”pe unii îi deranjează prezența mea în spațiul public“.

Totul, pretinde Rareș Bogdan, din cauza faptului că el ar fi apărat cauza României în fața instituțiilor europene. Ar fi apărut nemulțumiri „față de intervențiile avute la Bruxelles“.

Joi, Victor Ciutacu l-a abordat frontal pe fruntașul liberal: ”Se spune că Bălan te-a denunțat că ai cerut șpagă“.

Rareș Bogdan a răspuns: ”Cineva încearcă denigrarea mea. Poți să zici despre Rareș Bogdan orice, că mă îmbrac nu știu cum, că port batistuță, că n-am păr. Dar eu am ce îmi trebuie. Oricine mă cunoaște știe că am din ce să trăiesc“.

”Nu am legătură cu subiectul… Asta cu șpăgile, la mine nu ține. Oricine mă cunoaște, știe. Faptul că încearcă o compromitere a mea, legată de un caz… Am înțeles că acel om a fost director pe vremea administrației Cuc la Aeroport. Nu are legătură cu PNL. Încerc să mă justific pe o prostie absolută”, a declarat Rareș Bogdan, la România TV.

Rareș Bogdan a spus că el are încredere și că în cazul său nu există nicio sămânță de adevăr. Apoi a făcut o afirmație interesantă, pretinzând că știe alți jurnaliști care ”lingeau clanța“ la Aeroportul Otopeni, aceștia încercând acum să-l compromită pe el.

Din nou, n-a dat niciun nume și niciun indiciu, rezumându-se la ceea ce pare mai degrabă o altă perdea de fum:

”N-am de ce sa îmi fie frică. Eu n-am cerut nimic. Dar știu doi, trei jurnaliști prezenți la lins clanțe care veneau pe acolo: dați-ne ceva. Faptul că ei încearcă acum o compromitere a mea este… Repet, unul dintre cei arestați a fost director pe vremea administrației Cuc, n-avea nicio legătură cu liberalii…că mă justific acum prin această prostie, dar chiar nu văd ce legătură aș putea avea eu“.

O altă afirmație surprinzătoare a lui Rareș Bogdan a fost insinuarea că se încearcă o compromitere a sa pentru că deranjează instituțiile europene de la Bruxelles:

”Am fost avertizat că dacă voi continua să fac ceea ce fac în prezent, că spun tot ceea ce nu-mi convine la Bruxelles, se va încerca compromiterea mea!“.

Ciutacu l-a întrebat repede: ”De servicii, de cine ai fost avertizat?“.

Rareș Bogdan s-a repliat: ”Nu, am fost avertizat de prieteni, nu de servicii de informații“.

Când Ciutacu i-a cerut nume, europarlamentarul liberal i-a răspuns neașteptat de colocvial: ”Ți le dau la o cafea“.

Rareș Bogdan a adăugat că el a fost printre cei care, în Parlamentul European, au avut cele mai dure poziții pe tema conflictului din Ucraina și a altor chestiuni, sugerând că acum trage ponoasele deoarece a deranjat instituțiile europene!ULTIMA ORĂ

 • Acum 12 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 14 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 19 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 20 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 22 hours Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 24 hours In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 2 days Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 2 days Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
 • Acum 2 days In vizor
  OPTIMISM: În plină grevă a profesorilor, Ministerul Educației a anunțat datele pentru înscrierea la bacalaureat
 • Acum 2 days Jos palaria
  Profesoară din Cluj, mesaj către guvernanți: ”Așa arată școala mea, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca. Am amenajat sala de clasă pe banii mei”
 • Acum 2 days Eveniment
  Preşedinta Ungariei, Novak Katalin, a fost primită cu aplauze la locul pelerinajului de la Şumuleu Ciuc. Sute de pelerini din Ungaria au trecut prin gara Cluj-Napoca în drum spre pelerinaj
 • Acum 2 days Sanatate
  Sindicaliştii din sănătate reclamă „nedreptăţi” privind salarizarea asistenţilor medicali: Pentru debutanţi, salarii mai mici decât în educaţie, iar salariul mediu al asistenţilor este sub cel mediu pe economie
 • Acum 2 days General
  Protecția Consumatorilor a lansat o adresă de e-mail pentru consumatorii care vor să reclame probleme cu creditele bancare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE