Din oras

RAR Cluj: incasari de zeci de mii de lei pe zi si conditii mizere

Reprezentanta clujeana a Registrului Auto Roman incaseaza zilnic peste 50.000 de lei, luand in calcul volumul de munca si sumele platite. Surse din cadrul RAR Cluj ne-au declarat ca incasarile lunare depasesc un milion de lei, echivalentul a 10 miliarde de lei vechi. Asadar, in ciuda faptului ca la bugetul central al RAR clujenii contribuie cu sume considerabile, investitiile facute in sediul de aici sunt aproape egale cu zero. Curtea si platforma din fata institutiei sunt pline de gropi, spre supararea celor care vin aici cu masini scumpe, iar conditiile de la casierie si de la una dintre toalete lasa mult de dorit.

Asta, in conditiile in care alte reprezentante din tara, cu volum mult mai mic de munca, au sedii frumoase si bine puse la punct. Aceasta este situatia reprezentantelor teritoriale din Maramures, Brasov, Valcea, Alba si multe altele. Seful RAR Cluj admite ca sunt probleme in ceea ce priveste conditiile si ca acestea necesita rezolvare.

“Suplinim lipsa conditiilor cu calitatea oamenilor, cu comportamentul angajatilor nostri. Am solicitat in mai multe randuri fonduri de la Bucuresti pentru investitii, dar demersurile nu au fost solutionate deocamdata”, a declarat Marius Pop, seful RAR Cluj. In opinia lui cea mai buna solutie ar fi in sediu nou pentru Cluj, una dintre cele mai mari reprezentante din tara.

Reprezentantii Registrului Auto Roman au declarat pentru Ziar de Cluj ca au prevazut in planul de investitii pentru acest an lucrari de reparatii si igienizare la sediul din Cluj, urmand ca acestea sa fie efectuate in cel mai scurt timp.

“Politica de dezvoltare a Registrului Auto Roman presupune investirea in reprezentante adaptate cerintelor actuale, unde sa putem oferi clientilor cele mai bune conditii. Pentru eficientizarea activitatii, au fost realizate doua proiecte tip de reprezentanta, unul cu doua linii si altul cu trei linii destinate verificarilor tehnice – proiecte pe baza carora s-au ridicat in alte judete sediile moderne la care faceati referire (la Cluj sunt doua linii – n.red.) Un sediu modern pentru reprezentanta Cluj este o prioritate pentru conducerea Registrului Auto Roman, astfel ca avem in vedere doua variante: modernizarea sediului actual sau indentificarea locatiei potrivite pentru construirea unui sediu nou, cu aplicarea proiectului tip”, a precizat Iza Tache-Gherghes, de la biroul de presa al RAR.

Aceasta mai precizeaza ca inca nu s-a adoptat niciuna dintre variante, urmand sa se ia o decizie in Consiliul de Administratie al RAR.

Foto: rarom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *