Uncategorized

Radu Ratiu da tepe jurnalistilor

Functionarasii Clujului si-au facut deja un obicei din a intarzia la intalnirile cu presa sau chiar de a nu aparea deloc.

Dupa zile intregi de vorbit la telefon si prin mesaje, pentru ca ei sunt extrem de ocupati, nu-i asa, reusesc, intr-un final sa stabileasca un loc si o ora care le convine, pentru a discuta cateva minute cu un jurnalist. Asa a facut si consilierul local Radu Ratiu, director la Cluj Arena, care, dupa o saptamana de dezbateri telefonice, a reusit sa-si faca timp in programu-i ocupat pentru o intalnire fata in fata. Numai ca nu a reusit sa ajunga la intalnire. Dupa exact 70 de minute de la ora stabilita, consilierul local a pus mana pe telefon, afectat de faptul ca nu a fost asteptat.

„Stiti, e aglomerat in centru, abia la 9:30 am plecat de la Consiliul Judetean”, spune el, desi, asa cum chiar el stabilise, ora de intalnire era 9:00 a.m.

Consilierul nu a avut nici macar bunavointa de a-si anunta personal intarzierea. De la birou dansului, din 20 in 20 de minute, o domnisoara ne anunta ca e pe drum, vine, sa nu ne facem probleme. Si nu ne-am facut.

I-am spus doar ca meritam sa fim tratati cu respect, asa cum, prin atitudinea pe care o au, si consilierii locali cer respect.

sursa foto: clujazi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *